MAGNEZIJUM BISGLICINAT

Cena: 2790 RSD

Proizvod je ubačen u korpu

Delovanje: tiče na kardiovaskularni sistem, služi kao prevencija srčanog udara, šloga, dijabetesa tipa 2, migrene, usporava starenje.

Upotreba: Odrasli: 1-2 kapsule jednom do tri puta dnevno.

Sastav: magnezijum (magnezijum-bisglicinat)  

Zemlja porekla: Kanada

Količina: 90 kapsula


Opis proizvoda

Stvarno pravi magnezijum


 Magnezijum bisglicinat, kanadskog proizvođača "88 Herbs",
potpuno je čist, brzo se apsorbuje i lako se vari O magnezijumu se ne priča mnogo, iako po nekim procenama više od 80% stanovništva pati od nedostatka ovog važnog minerala koji može da dovede do ozbiljnih problema sa zdravljem. Magnezijum prati preko tri stotine biohemijskih procesa u telu.

Ako vas muči umor, problemi sa koncentracijom, nervozni ste i pod stresom, unošenjem magnezijuma mogli biste značajno da poboljšate zdravstveno stanje. Uloga magnezijuma je veoma kompleksna, između ostalog utiče na kardiovaskularni sistem, služi kao prevencija srčanog udara, šloga, dijabetesa tipa 2, migrene, usporava starenje.

Sasvim je moguće da i pored zdravog života i izbalansirane ishrane ne unosite dovoljnu količinu magnezijuma jer je, zbog zagađenog zemljišta, korišćenja veštačkih đubriva i pesticida, koncetracija magnezijuma u biljkama drastično smanjena.
Ako prepoznajete simptome i želite da unesete magnezijum kao suplement, neophodno je da obratite pažnju na vrstu magnezijuma koji kupujete. Naime, da bi dobio odgovarajuću stabilnost, magnezijum mora biti vezan za drugi molekul. U zavisnosti od kombinacije, postoje značajne razlike u apsorpciji i bioraspoloživosti.

Magnezijum bisglicinat obezbeđuje najviši nivo apsorpcije i bioraspoloživosti i smatra se idealnim za one koji žele da smanje nedostatak važnog minerala.
Magnezijum bisglicinat "88 Herbs" je izvanredan suplement magnezijuma. Mnogi suplementi ovog minerala na tržištu koriste jeftine oblike koji se slabije apsorbuju, teški su za stomak i izazivaju dijareju. U nekim suplementima pomešani su magnezijum bisglicinat sa lošijim vrstama magnezijuma. Magnezijum bisglicinat, proizvođača "88Herbs" čist je 100%, i poznat po tome što se najbolje apsorbuje i lako vari.


Magnezijum bisglicinat

Proizvodi energiju za sve ćelije
 Opušta nerve i mišiće
 Otklanja nesanicu i anksioznost
 Vezuje kalcijum za kosti
 Jača srce i kardiovaskularno zdravlje
 kontroliše nivo šećera u krvi i štiti od dijabetesa tip 2
 Smanjuje migrenu i učestalost glavobolja
 Povećava nivo testosterona kod muškarava i pomaže ženama da uravnoteže rad polnih hormona
 Olakšava hronične bolove

I još pogledajte

MORSKI KOLAGEN

1900 RSD

ARTHRO PLUS

8490 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h,
  subotom 9h-15h

LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radno vreme
  radnim danima 8h-20h
  subotom 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  radno vreme
  10h-22h radnim danima
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net