MIRO

Cena: 1233 RSD

Proizvod je ubačen u korpu

Delovanje: Jača imunitet u trenucima stresa, obogaćuje ćelije kiseonikom i balansira sistem za varenje. Delotvorno je kod otvorenih rana u ustima, kod strija, bora i gljivica.

Nikako ne koristiti kod hipotireoze.

Upotreba: 1-2 kapi dnevno

Sastav: Čisto eterično ulje miro

Zemlja porekla: Indija

Pakovanje: 10 ml

Opis proizvoda

Miro je grm iz čije se stabljike, poput tamjana kad se zaseče, dobija smola. 
Miro je najpoznatije biblijsko ulje. Koristio ga je sam Bog kao sveto ulje za pomazanje dato Mojsiju u Knjizi Izlaska 30:23. Estera se kupala u miru šest meseci pre nego što se udala za kralja. David peva o miru u Psalmima 4:5 kao o ulju radosti, dok u Pričama Solomonovim 7:17 upozorava preljubnicu koja je namirisala svoj krevet mirom. 


Postoji verovanje da je miro štitilo decu koja su imala manje povrede kože, a štitilo ih je od infekcija koje su u ono vreme vladale. Pripoveda se da je Isus odbio vino mešano s mirom koje su mu rimski vojnici nudili dok je visio na krstu. Miro se spominje u najstarijem medicinskom dokumentu - Ebersovom papirusu iz 16. veka p.n.e. iz Egipta - kolekciji od 877 recepata. Hildegard fon Bingen (1098-1179) takođe je u svojim spisima spominjala miro. 


Miro je veoma snažno antioksidantno ulje, ali istovremeno služi kao osnova svim ostalim uljima. Može produžiti dugovečnost bilo koje druge arome. Jača imunitet u trenucima stresa, obogaćuje ćelije kiseonikom i balansira sistem za varenje. Može da uravnoteži rad štitne žlezde. Delotvorno je kod otvorenih rana u ustima, kod strija, bora i gljivica. Miris Ulja mira može pojačati životni polet i revitalizovati limbički sistem zahvaljujući visokom sastavu seskviterpena, istovremeno pojačavajući emotivnu slobodu. 

I još pogledajte

ULJE MAKADAMIJE

945 RSD

ULJE GREJPFRUTA

945 RSD

MORINGA

1890 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem