KAMAHI MED

Cena: 1900 RSD

Delovanje: sadrži visoku količinu minerala i elemenata u tragovima za maksimalni efekat na zdravlje.

Upotreba: dve do tri kašičice dnevno

Sastav: 100 čist novozelandski med

Zemlja porekla: Novi Zeland

Količina: 500 g


Proizvod je ubačen u korpu

Opis proizvoda

 

Svi stručnjaci se slažu da najbolji med na svetu dolazi sa Pacifika. Retke biljke sadrže neuobičajene sastojke i zato ovaj med obezbeđuje dragoceno zdravlje za sve one koji ga koriste.
Novi Zeland bogat je jedinstvenom florom koja se već godinama koristi u tradicionalnoj medicini. Medicinski efekti i sposobnost isceljenja (i negativnih aspekata) cveća, lišća, mahovine, korenja i gljiva vrlo pažljivo se analiziraju i ta znanja se prenose na svaku narednu generaciju. Zbog toga se tradicionalna znanja stalno bogate.KAMAHI MED

JAK IMUNITET UZ MNOŠTVO MINERALA


Kamahi med je jedinstven za Novi Zeland. To je zimzeleno drvo koje cveta u malim ružičastim ili belim cvetovima od oktobra do decembra i tokom proleća na Novom Zelandu. Iako je drvo veoma rasprostranjeno, Kamahi med nije lako pronaći.
Boje ćilibara, glatke kremaste teksture, prirodne i prepoznatljive arome, ovaj med manje je sladak od većine drugih vrsta. Kamahi med kompanije Happy Valley zlatno je žute boje sa bogatom paletom ukusa. On ima jači ukus od poznatog meda od deteline i mnogo složeniji sastav. Sadrži visoku količinu minerala i elemenata u tragovima za maksimalni efekat na zdravlje.


Komentari