Icon Pon-Pet 09:00-20:00
Icon Besplatna dostava za online kupovinu iznad 5000 RSD

Kod: 603

CRNA MAKA EKSTRAKT, 90ml

Preporuči prijatelju

5.900,00 RSD

Crna maka ekstrakt ima visoku nutritivnu vrednost, bogata vitaminima B, stimuliše i balansira endokrini sistem i hormone.

 

Dostupnost po Radnjama

  • Maksima Gorkog 25

    da

  • Brankova 16

    ne

Crna maka ekstrakt ima visoku nutritivnu vrednost, bogata vitaminima B, stimuliše i balansira endokrini sistem i hormone.

Crna maka – superbiljka iz Perua

Maka je biljka koja raste samo na visokoj visoravni Junin u Peruu i veoma je cenjena zbog svoje jedinstvene hranljive vrednosti više od 2000 godina. Maka nije lek ili vitamin, ona je izvor hrane koji sadrži veoma visok sadržaj polipeptida (građevinskih blokova proteina), amino kiselina i masnih kiselina, zajedno sa impresivnim nizom bioaktivnih jedinjenja, od kojih bilo koja ili sva mogu biti odgovorna zbog svojih izuzetnih prednosti.

Hladno ceđeni tečni ekstrakt maka ima visoku nutritivnu vrednost, bogat vitaminima B, stimuliše i balansira endokrini sistem. To znači da dugoročno poboljšava nivo energije, hormone i obnavljanja nivoa testosterona.

Pošto se koristi kao hrana više od 2000 godina, nema poznatih neželjenih efekata ili interakcija sa lekovima. Njeni zdravstevni benefiti su brojni, a ovo su samo neki:

  • Bolje seksualno zdravlje
  • Olakšava simptome menopauze
  • Ublažavanje menstrualne tegobe
  • Povećana plodnost

Crna maka kao prirodni afrodizijak

Osim toga, maka jača imunitet, poboljšava mentalnu jasnoću, ublažava simptome hroničnog umota. Maka je prvi identifikovan afrodizijak s pozitivnim efektom na fertilitet. Smatra se da ovaj efekat potiče od makamida i makaena.

Kod muškaraca se smatra da može da utiče na libido i poboljša kvalitet sperme. Poslednje studije pokazuju, mali, ali značajan efekat na subjektivnu percepciju zdravstvenog stanja i seksualnu funkciju kod muškaraca sa blagom erektilnom disfunkcijom. Ne utiče na nivo seksualnih hormona kod ljudi, niti ima hormonsko delovanje. Za ekstrakte make i makamide je pokazano neuroprotektivno i neuromodulatorno delovanje. Lipidni ekstrakti smanjuju oksidativni stres i umor tokom vežbanja.

Upotreba: 0,2-0,3 ml proizvoda (7-10 kapi) uzeti uz hranu ilii omiljeno piće. Konsultovati lekara za upotrebu dužu od 3 meseca.

Aktivni sastojci: Vodeno-etanolni ekstrakt korena make (Lepidium meyenii, 18:1)

Sastojci: Koren make (Lepidium meyenii), voda, etanol.

Zemlja porekla: Peru/Austrija

Pakovanje: 90 ml

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja : 20475/2022 od 26.04.2022

 

Hladno ceđeni tečni ekstrakt crne make – superhrana

MacaPro® XP Black je prirodni ekstrakt odabranog korena crne Make u odnosu 18:1. Superhrana visoke ishrane
Maca, takođe poznata kao peruanski ženšen, je bogat izvor vitamina i minerala, uključujući kalcijum, magnezijum, fosfor i gvožđe, drugih esencijalnih vitamina i minerala i aminokiselina. Crna maka je vrhunska sorta koja se tradicionalno koristi kao adaptogen i nutritivni izvor hrane.  

Informacije o dostavi:

Internet prodavnica www.magicnobiljeshop.com kojom upravlja privredno društvo MAGIČNO BILJE DOO,  ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge POŠTE SRBIJE za inostranstvo.

 

Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 14 časova od ponedeljka do petka, pošiljka će biti poslata istog dana.

Okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 1 do 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak – dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-15 h radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena.

Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve ONLINE porudžbine preko 5.000,00 RSD je besplatna! Za ONLINE porudžbine ispod 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 380,00 RSD.