GLUCORATROL

Cena: 1990 RSD

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Delovanje: Smanjuje insulinsku rezistenciju, nivo glukoze i lipida u krvi, doprinosi uspostavljanju metaboličke ravnoteže. Zbog ovih efekata uvršten je u prirodnu terapiju osoba sa insulinskom rezistencijom, predijabetesom i dijabetesom.

Upotreba: Odrasli i deca starija od 16 godina 2-3 kapsule dnevno (1-2 ujutro, 1 uveče, pre obroka).

Sastav: Resveratrol 98%

Zemlja porekla: Francuska

Pakovanje: 60 kapsula 

 

 

Opis proizvoda

JAPANSKI TROSKOT ZA DIJABETIČARE

o Smanjuje nivo glukoze u krvi
Stimuliše sintezu insulina
o Značajno poboljšava toleranciju na glukozu
o Uspostavlja i održava metaboličku ravnotežu
o Smanjuje porast telesne težine aktivirajući mitohondrije
o Obnavlja crevnu floru obolelih od dijabetesa i drugih bolesti

 

Dijabetičari najzad mogu da odahnu. Francuska formula Glucoratrol-a, koja u sebi sadrži resveratrol iz biljke japanski troskot (Polygonum cuspidatum) napravljena je za sve koji imaju metabolički sindrom, predijabetes i dijabetes. 

Danas se resveratrol smatra najboljim biološkim antioksidantom, efikasnijim od vitamina E. Resveratrol u Glucoratrol-u potpuno je hemijski čist (98 posto). 


Posebna formula ovog preparata, i način kapsuliranja, omogućavaju da se resveratrol duže zadrži u organizmu (koncentracija aktivne supstance u krvi je deset puta veća u odnosu na bilo koju klasičnu formulu, čak i šest sati od unosa u organizam, dok je kod drugih formula eliminisana iz organizma za sat i po) i deluje bolje. U fazi dijabetesa, u kombinaciji sa biterapijom (metformin+gliptin) Glucoratrol poboljšava efikasnost kombinovane terapije i pozitivno deluje na otklanjanje digestivnih problema (najčešće dijareje). Dokazano je da resveratrol doprinosi zaštiti  beta ćelija pankreasa i smanjuje lučenje insulina kod osoba sa hiperinsulinemijom, čime doprinosi redukciji telesne težine. Ova aktivna supstanca povećava intracelularni transport glukoze i na taj način popravlja senzitivnost na insulin i smanjuje insulinsku rezistenciju.

Kod 39 posto ispitanih pacijenata dokazano je da se metformin može smanjivati nakon prvog meseca, odnosno, može da se zameni Glucoratrol-om već od trećeg meseca. Kod 43 posto ispitanih pacijenata došlo je do smanjenja doze osnovnog leka za 80 posto. 
Kao prirodna dopunska terapija efikasan je kod pacijenata sa povećanom insulinskom rezistencijom, koja se javlja kod onih koji imaju dijabetes tip 2 i bolesti srca i krvnih sudova, koji takođe povećavaju rizik od nastanka infarkta i moždanog udara. 


Glucoratrol je dodatak ishrani i nije lek, niti zamena za propisanu terapiju, ali se može kombinovati sa metforminom i oralnim antidijabeticima.

 

 Za više informacija o Glucoratrolu pozovite
Biljni centar Magično bilje:
011/2450-782 i 011/2420-955 

I još pogledajte

ULJE CIMETA

690 RSD

Komentari (0)

Ostavite komentar

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

  • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
    011/245-07-82
    radnim danima: 8h-20h,
    subotom: 9h-15h
MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem