Icon Pon-Pet 09:00-20:00
Icon Besplatna dostava za online kupovinu iznad 5000 RSD

Kod: 807

LIPOZOMALNI GLUTATION

Preporuči prijatelju

3.500,00 RSD

Glutation je prirodni antioksidant u ljudskom telu koji se proizvodi u jetri. Međutim, kada ga nema u potebnim količinama, često se unosi u obliku lipozomalnog glutationa. Lipozomalni glutation je jak antioksidans. On je takođe ključna komponenta za zaštitu imunološkog sistema i pomaže ćelijama koje su njegova prva linija odbrane od infekcija i virusa.

 

 

 

 

Dostupnost po Radnjama

  • Maksima Gorkog 25

    da

  • Brankova 16

    ne

Lipozomalni glutation je jak antioksidans i ključna komponenta za zaštitu imunološkog sistema.  Pomaže ćelijama da se odbrane od infekcija i virusa.

Lipozomalni glutation štiti telo

Glutation je prirodni antioksidant u ljudskom telu koji se proizvodi u jetri. Međutim, kada ga nema u potebnim količinama, često se unosi u obliku lipozomalnog glutationa.

Šta znači lipozomalni glutation?

Glutation se često naziva glavnim antioksidantom ljudskog tela i sastoji se od glicina, cisteina i glutaminske kiseline. Koristan je za mnoge stvari, ali sprečavanje bolesti je na vrhu liste. Glutation je prirodni antioksidant u ljudskom telu koji se proizvodi u jetri. Međutim, kada ga je nedovoljno, poželjno ga je unositi kao  dodatni glutation u lipozomalnom obliku. A to znači da glutation inkapsuliran u koncentrovanom stanju u obliku pilule.

Lipozomalni glutation je koncentrisana doza glutationa koja može da sadrži i druge sastojke. Vitamin C i E su obično kombinovani s lipozomalnim glutationom i pomažu u podršci i oporavku. Iako se male doze glutationa mogu dobiti iz spanaća, šparoga i avokada, lipozomalni glutation je jedan od najboljih načina da se dobije koncentrisana doza.

Sastav: prečišćena voda; emulgator:
suncokretov lecitin; redukovani L-glutation;
humektant: glicerol; regulatori kiselosti: natrijum-hidroksid, kalijum-hidroksid; konzervans: natrijum-benzoat; antioksidans: alfa-tokoferol.

Upotreba: Uzeti 5 ml (priložena čašica za odmeravanje) jednom dnevno. Može se uzeti direktno, iii razmućeno u časi vode iii soka iii prema preporuci zdravstvenog radnika. Promućkati pre upotrebe.

Zemlja porekla: Holandija

Količina: 100 ml

 

 

 Lipozomalni glutation: Prednosti za organizam

Koncentrisan lipozomalni glutation nudi mnoge prednosti:

Neutralizacija slobodnih radikala

Neravnoteža slobodnih radikala u telu može rezultirati oksidativnim stresom, lošom ćelijskom regeneracijom, smanjenom kognitivnom funkcijom i slabim imunološkim sistemom.

Detoksikacija

Pošto se glutation prirodno proizvodi u jetri, on je suštinska komponenta detoksikacije tela. Koncentrovana doza lipozomalnog glutationa je odličan način da se ubrza i poboljša proces detoksikacije u jetri, srcu i telu uopšte. Lipozomalni glutation se često preporučuje onima koji se bore sa alkoholizmom.

Poboljšana ćelijska funkcija

Pošto ne vidimo i ne osećamo svoje ćelije, često zaboravljamo koliko su važne. Pravilna ćelijska funkcija je ključna za svaki deo tela i održavanju funkcije. Lipozomalni glutation je odličan način za poboljšanje ćelijske funkcije, disanja i oksidacije. Lipozomalni glutation je takođe ključna komponenta za zaštitu imunološkog sistema i pomaže ćelijama koje su njegova prva linija odbrane od infekcija i virusa.

Informacije o dostavi:

Internet prodavnica www.magicnobiljeshop.com kojom upravlja privredno društvo MAGIČNO BILJE DOO,  ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge POŠTE SRBIJE za inostranstvo.

 

Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 14 časova od ponedeljka do petka, pošiljka će biti poslata istog dana.

Okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 1 do 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak – dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-15 h radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena.

Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve ONLINE porudžbine preko 5.000,00 RSD je besplatna! Za ONLINE porudžbine ispod 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 380,00 RSD.