Icon Pon-Pet 09:00-20:00
Icon Besplatna dostava za online kupovinu iznad 5000 RSD

Kod: 1059

5 HTP 100mg, 60 kapsula

Preporuči prijatelju

2.450,00 RSD

5-HTP preparat poboljšava raspoloženje, pomaže u slučaju nesanice, kontrole apetita i održava dobar nivo serotonina

 

 

 

 

Dostupnost po Radnjama

  • Maksima Gorkog 25

    da

  • Brankova 16

    ne

5-HTP preparat poboljšava raspoloženje, pomaže u slučaju nesanice, kontrole apetita i održava dobar nivo serotonina

5-HTP jača otpornost na stres i popravlja raspoloženje

5-HTP je iz 100% prirodnog izvora. Radi se o ekstrahovanom molekulu direktno iz biljke griffonia simplicifolia umesto sintetičke proizvodnje s farmaceutskom čistoćom preko 99%. To je dokazano laboratorijskim testiranjem treće strane. Kapsuliran je u čistu vegetarijansku kapsulu – bez dodatka magnezijum stearata ili neke druge štetne hemikalije.

5-HTP je moćna amino kiselina

Ova moćna amino kiselina ima širok spektar upotrebe: Pomaže u ublažavanju simptoma depresije,  poboljšava raspoloženje i povećava nivo serotonina. Pomaže u slučaju nesanice, fibromialgije i odlično je sredstvo za suzbijanje apetita.

Ovaj dijetetski suplement vrhunskog kvaliteta doprinosi mentalnoj ravnoteži, brzo podiže nivo energije i smanjuje osećaj zamora.

Upotreba: Odrasli – 1 kapsula dnevno tokom obroka. Kada se uzima kao pomoć pri spavanju, uzimati 30-40 minuta pre spavanja i to najmanje 1-2 nedelje. Moguća je duža primena, ali u tom slučaju treba konsultovati lekara.

Sastav: L-5-Hidroksitriptofan, (5-HTP; Pure5-HTPT™) iz suvog ekstrakta semena grifonije Griffonia simplicifolia, zgušnjivač hidroksipropilmetilceluloza

Zemlja porekla: Kanada

Količina: 60 kapsula

Upozorenja: Proizvod nije namenjen osobama koje su mlađe od 18 godina. Ne sme se koristiti u slučaju poznate preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, u toku trudnoće i dojenja, kod pacijenata sa sklerodermijom. Moguća je pojava serotoninskog sindroma ukoliko se istovremeno koriste inhibitori preuzimanja serotonina (SSRIs) ili inhibitori monoamino oksidaze (MAO).

Moguće interakcije: 5-HTP povećava efekat citaloprama i klomipramina, dok karbidopa povećava bioraspoloživost 5-HTP. Od neželjenih dejstava mogu se javiti mučnina, povraćanje, dijareja, abdominalni bol, blaga glavobolja i nesanica se mogu javiti. Neke osobe mogu osetiti vrtoglavicu. Potreban je dodatan oprez prilikom upravljanja mašinama ili automobilom ili kod poslova za koje je potrebna povećana koncentracija.

Konsultovati lekara:

  • Ukoliko nesanica traje duže od 3 nedelje (hronična nesanica).
  • Ukoliko simptomi traju ili dodje do pogoršanja simptoma.
  • Ukoliko koristite lekove kao što je kardiopa ili lekove/suplemente sa serotoninskim  delovanjem (selektivni inhibitori preuzimanja serotonina ili inhibitori monoamino oksidaze). To mogu biti, ali se ne odnosi samo na ove lekove, L-triptofan, 5-adelnozilmetionin, herba kantariona, antidepresivi, analgetici, lekovi protiv kašlja ili prehlade koji sadrze dekstrometorfan, lekovi protiv mučnine i anti-migrenici.
  • Prekinuti sa upotrebom i konsultovati lekara ukoliko se jave znaci slabosti, ulceracije u ustima, ili abdominalni bol    praćen jakim mišićnim bolom ili ako primetite promene na koži.)

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja RS : 13752/2019 od 10.01.2019 važi do 10.01.2024.

Preparat naručite na mejl [email protected] ili telefonom  +381646433055, 011/2420 955, 011/3283 507, 011/2450 782

Klinički dokazane prednosti 5-HTP

  • 5-HTP – farmaceutska čistoća (laboratorijsko testirano treće strane)
  • Formula za brzu apsorpciju
  • 100% prirodni izvor
  • Poboljšajte raspoloženje, pomoć pri spavanju, kontrolu apetita, održavanje nivoa serotonina
  • Bez magnezijum stearata, vrhunskog kvaliteta, ove vegetarijanske kapsule lako se gutaju

Informacije o dostavi:

Internet prodavnica www.magicnobiljeshop.com kojom upravlja privredno društvo MAGIČNO BILJE DOO,  ima potpisan ugovor sa D EXPRESS D.O.O. kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge POŠTE SRBIJE za inostranstvo.

 

Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 14 časova od ponedeljka do petka, pošiljka će biti poslata istog dana.

Okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 1 do 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak – dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

 

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-15 h radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena.

Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve ONLINE porudžbine preko 5.000,00 RSD je besplatna! Za ONLINE porudžbine ispod 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 380,00 RSD.