POSLE DESET GODINA JAKI BOLOVI U KUKOVIMA PRESTALI

09.12.2019 | Časopis Magično bilje - Broj 173 | Pregleda: 2553 | Autor: | 0

Zbog koksartroze i stenoze spinalnog kanala, Ružica Uzelac gotovo deceniju mučila se sa velikim neprijatnostima i kvalitetom života

Zbog koksartroze i stenoze spinalnog kanala, Ružica Uzelac gotovo deceniju mučila se sa velikim neprijatnostima i kvalitetom života.

Pre više od deset godina počela je agonija Ružice Uzelac, direktorke ugledne firme za pomorski transport. Zbog nesnosnih bolova u kukovima, lekari su joj savetovali operaciju. Dijagnoza - koksartroza, degenerativno stanje zgloba kuka, tj. okoštavanje u predelu zgloba kuka.
- Skratila mi se noga i došlo je do krivljenja karlice. Pošto se karlica iskrivila, pršljenovi iz karlice su se pomerali da bi povećali sopstvenu površinu. Kičmena moždina mi se suzila, odnosno, obolela sam od stenoze spinalnog kanala. Tetive su me pekle u kukovima, u zglobovima... Osećala sam nesigurnost pri hodu - opisuje naša sagovornica.

Lek koji mi je prepisan, bio je toliko snažnog dejstva da sam prvo morala da se na njega navikavam, a onda sam se bukvalno sa njega "skidala" kao sa droge - ističe Ružica.

- Ipak, i pored svih restrikcija koje sam uvela, osećala sam se kao da imam duboku ranu u telu na koju mažem fini gel da me ta rana ne bi pekla spolja, ali da ona unutra stoji. Tada sam počela da koristim Manuka med UMF 15+. On mi je vrlo brzo sredio stolicu, sprečio da se nadimam i da imam gasove, više nisam imala tegobe sa debelim crevom i opšte stanje bilo mi je bolje. Ono što me, međutim, nije napuštalo bili su bolovi - priča naša sagovornica.

- U kolekciji novozelandskih proizvoda slučajno sam ugledala teglicu na kojoj je pisalo Pčelinji otrov u medu. Pitala sam čemu služi, i kada sam dobila odgovor da pomaže protiv bolova u zglobovima i mišićima, odmah sam rešila da ga probam. Bilo je to 7. oktobra ove godine - kaže gospođa Uzelac.
Vrlo brzo Ružica je osetila neverovatno poboljšanje.

Priču Ružice Uzelac možete pročitati u novom broju Magičnog bilja

Komentari (0)

Ostavite komentar

Magično bilje prodavnica

Ulogujte se Registracija

NOVI BROJ ČASOPISA

NOVI BROJ ČASOPISA 190

Pratite nas

Magično bilje na Facebook Magično bilje na YouTube Magično bilje na LinkedIn Magično bilje na Instagram

Sadržaj časopisa - broj 173

Ana Todorović, nutricionista u Domu zdravlja Savski venac: U CREVIMA JE NAŠ IMUNITET

Ružica Uzelac gotovo deceniju mučila se sa velikim neprijatnostima i kvalitetom života: POSLE DESET GODINA JAKI BOLOVI U KUKOVIMA PRESTALI

Dr Bojana Mandić objašnjava zašto je ishrana sa puno masti i malo ugljenih hidrata zdrava za naš organizam: UMESTO SLATKIŠA, JELA SAM ČVARKE, KAJMAK, DOMAĆI SIR I SVEŽU SALATU. SMRŠALA SAM 27 KG

DIJABETIČKO STOPALO

OČISTITE PLAK SA ZIDOVA ARTERIJA

Drago Vulinović, autor knjige Razgovor sa biljkama i idejni tvorac relaks taj čija, posebne tehnike vežbanja i disanja u ritmu prirode: DRVOMOŽE DA NAS IZLEČI I OČISTI NEGATIVNU ENERGIJU

EFIKASNI RECEPTI PROTIV SEBOREJE

RUSKA MEDICINA ZA SUVO OKO

UPRKOS PRAZNICIMA, NE MORATE DA OBOLITE OD GIHTA

ZAUSTAVITE ZUJANE U UŠIMA

Čudesna ječmena voda: KAKO DA JE NAPRAVITE I ZBOG ČEGA JE TOLIKO ZDRAVA

ČAJEVI, KUPKE, TINKTURE I SIRUPI OD SEZONSKIH BILJAKA

Čaj od jasmina 9 lekovitih osobina

 

MAGIČNO BILJE, PRODAVNICE

BEOGRAD:

 • Maksima Gorkog 25 (blizu Kalenić pijace),
  011/245-07-82
  radnim danima: 8h-20h,
  subotom: 9h-15h
LOKACIJE PRODAVNICA

BEOGRAD:

 • Brankova 16,
  011/328-35-07
  radnim danima: 8h-20h
  subotom: 9h-15h
 • Zaplanjska 32 (TC Stadion)
  064/643-30-55
  ponedeljak-petak: 10h-20h
  subotom i nedeljom: 10h-20h
PRATITE NAS

Development: draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.
Razumem