UZ BELI LUK I SIROVU ISHRANU REŠILA SAM SE UPORNE KANDIDE

Časopis Magično bilje - Broj 154 | Pregleda: 305 | Autor:

Tek potpunom promenom prehrambenih navika, Anđela Stošić, studentkinja menadžmenta u kulturi iz Beograda, prevazišla je tegobe sa upornom gljivicom


Osećaj da se nešto čudno dešava, nedostatak energije, elana i konstantna slabost, obično su prvi signali da u telu nešto nije kako treba. Tako je bilo i kod Anđele Stošić (22), studentkinje iz Beograda. Anđela je znala da nešto ne valja i odmah je otišla kod lekara. Dijagnoza je bila vaginalna kandidijaza, ali terapija nije bila od velike pomoći. Zato je Anđela odlučila da isproba neke druge metode.
- Pre tri godine osetila sam kako mi pada imunitet. Bila sam potpuno bez energije. Osećala sam nadutost u stomaku i krenuo mi je vaginalni sekret koji je izazivao ogroman svrab, vrlo neprijatnog mirisa - priča naša sagovornica.
Anđela više nije mogla da izdrži simptome koji su joj otežavali svakodnevno funkcionisanje i otišla je kod lekara.
- Preko uzorka brisa ustanovili su da imam kandidu. Preporučili su mi dijetu koja podrazumeva restrikciju testa, odnosno kvasca i šećera, što uključuje i voće. Dobila sam i vaginalete, a preporučeno mi je i redovno ispiranje tog predela čajem od žalfije - konstatuje Anđela.
Mlada Beograđanka radila je sve što joj je bilo rečeno u nadi da će simptomi što pre prestati.

Kako je Anđela Stošić pobedila kandidu pročitajte u 154. broju Magičnog bilja

Komentari