Akcija!

PERILA EKSTRAKT

Cena: 2880 RSD 990 RSD

Delovanje: Ekstrakt perile kontroliše proizvodnju supstance TNF koja je uzročnik svih vrsta alergija. Perila ekstrakt potiskuje  prekomerni TNF i vraća ga u normalno stanje. Povoljno deluje na olakšavanje i otklanjanje simptoma alergija.

Upotreba: 3-4 kapi dodati u vodu ili čaj jedanput u toku dana

Sastav: Vodeni ekstrakt listova perile ( 0,12 g)

Proizvođač i zemlja porekla: Amino up Hemical, Japan

Pakovanje: 20 ml 

Akcija traje do 9. januara, ili do isteka zaliha

 

Proizvod je ubačen u korpu
Kategorija:

Opis proizvoda

Stop za alergije na polen i atopijski dermatitis

Kijate, curi vam nos, oči vam suze, svrbe vas grlo i oči, imate tamne krugove oko očiju (uzrokovane ograničenim protokom krvi oko sinusa), dijagnostikovan vam je rinitis? Vi ste samo jedan od mnogih koje ovih dana muče polenske alergije. I kod vas se, kao i kod većine onih sa sličnim tegobama radi o izmenjenoj aktivaciji imunskog sistema, posebno ćelija T-limfocita.

Do sada je na našem tržištu bilo gotovo nemoguće naći efikasan specijalizovan preparat koji pomaže protiv polenskih alergija. Međutim, rešenje je sada nadohvat ruke. Naime, naša kompanija „Magično bilje“ uvezla je Perila ekstrakt, jedan od retkih prirodnih antialergijskih preparata, koji proizvodi čuvena japanska firma „Amino Up Chemical“, jedan od vodećih svetskih proizvođača dijetetskih suplemenata.

Ovaj ekstrakt napravljen je od lišća organski gajene biljke perila, koja se u kineskoj i narodnoj medicini koristi već dugo zbog svog antibakterijskog dejstva i ublažavanja simptoma astme.

Japanska kompanija usmerila je svoju pažnju na antialergijske efekte lišća perile i razvila ovaj proizvod u saradnji sa Katedrom za farmaciju Univerziteta Teikio.

Zašto je Perila ekstrakt toliko efikasan?

Naučnici su ustanovili da ekstrakt ove biljke kontroliše proizvodnju supstance TNF (tumor necrosis factor) koja je uzročnik svih alergija. Iako je TNF neophodna supstanca za organizam, njena kontinuirana i prekomerna proizvodnja izaziva različite poremećaje. Perila ekstrakt potiskuje prekomerni TNF i vraća ga u normalno stanje.

Rezultati osnovnih eksperimenata potvrđuju da je Perila ekstrakt efikasan protiv svih vrsta alergija. Brojnim kliničkim istraživanjima ovaj preparat potvrdio je efikasnost protiv raznih alergijskih modela (tip I i tip IV). Osim toga, potvrđeno je i njegovo delovanje protiv kliničkog atopijskog dermatitisa.

Istraživanja su dokazala da Perila ekstrakt ne samo da suzbija proizvodnju TNF-a, već i preteranu proizvodnju histamina i IgE antitela. Potvrđeno je da je Perila ekstrakt efikasan i protiv astme.

Ovaj proizvod se koristi kao dodatna terapija u bolnicama širom Japana. Najviše se upotrebljava kod inflamatornih bolesti i alergija, kao što su atopijski dermatitis i alergije na polen, kao i za ublažavanje kožnih upala i suzbijanje svraba...

Ruzmarinska kiselina i flavonoid glikozidi, kao što su luteolin i apigenin, glavni su aktivni sastojci sa antialergijskim dejstvom. Ruzmarinska kiselina je jak antioksidans, mnogo jači od vitamina E. Smatra se da biljke stvaraju ruzmarinsku kiselinu i ostale eterične komponente, u prvom redu da bi sebe zaštitile od napada raznih mikroorganizama, parazita i od biljojeda kojima zbog intenzivnog mirisa ovakva trava nije uvek ukusna. 

U procesu proizvodnje uklanjaju se aldehid i ketoni perile koji izazivaju preosetljivost kože.

Bezbednost Perila ekstrakta potvrđena je „Testom akutne toksičnosti na miševima“ i „Testom ponovljenih doza toksičnosti na miševima u trajanju od trideset dana“.

Pored toga, kontrola kvaliteta potvrdila je da pesticidi i teški metali nisu otkriveni u ekstraktu perile.

Veoma je važno istaći da pri korišćenju ovog ekstrakta ne postoje nuspojave, čak i ako se koristi redovno.

Nezamenljiva pomoć

U alergijskim reakcijama - povoljno deluje na otklanjanje ili olakšavanje simptoma alergijske reakcije.
U tretmanu bronhijalne astme - u Koreji se već vekovima Perila ekstrakt koristi za tretman ove alergijske bolesti.
U preveniranju trovanja hranom - u Japanu se, na primer, perila koristi kao začin pri konzumiranju sirovih morskih plodova.

Komentari