Akcija!

MELITA MANUKA UMF 20+®

Cena: 14990 RSD 14240 RSD

Delovanje: Sadrži najviši nivo antibakterijske aktivnosti i veoma je pogodan za topikalnu primenu. Efikasno tretira rane, opekotine, posekotine i dermatitis. Mnoga naučna istraživanja potvrdila su da je Manuka med UMF 20+ posebno efikasan protiv infekcija izazvanih stafilokokama i drugim bakterijama otpornim na antibiotike.

Upotreba: Jedna kašičica dva puta dnevno

Sastav: 100% čist novozelandski med prikupljen sa divljeg cveta manuke.

Zemlja porekla: Novi Zeland

Pakovanje: 340 g

Akcija traje   od 10.12.2017. do 9.1.2018. ili do isteka zaliha

Proizvod je ubačen u korpu

Opis proizvoda

Najzdraviji med na svetu: 
med od cveta manuke 100% uništava 250 vrsta bakterija

U eri superbakterija otpornih na antibiotike, lekoviti med sa Novog Zelanda donosi spasonosno rešenje bez ikakvih nuspojava 
100% SIGURNO - nov način pomoći obolelima od karcinoma

  • Pomaže kada standardni lekovi ne pomažu
  • Koristi se kada antibiotici više ne deluju
  • Efikasan kod lakših i težih infekcija
  • Pomaže kod opekotina
  • Trenutno ublažava bol kod rana i njihovo zacelivanje

Manuka med je monoflorni med koji pčele proizvode iz cvetova drveta manuke (lat. Leptospermum scoparium), i za razliku od ostalih vrsta, njegova lekovita svojstva ne uništavaju se tokom prerade, izlaganja suncu ili toploti. U studiji koja je nedavno rađena na Univerzitetu u Sidneju ovaj med uništio je skoro sve tipove bakterija kojima je bio izložen. Pokazalo se da je delotvoran čak i protiv bakterije helikobakter pilori, koja je uzrok većine čireva na želucu, ešerihije koli i streptokoka. Državna zdravstvena ustanova Velike Britanije licencirala ga je 2004. godine za medicinsku upotrebu u lečenju rana, a mnogi korisnici su u kratkom roku otklonili herpes, gljivice na nogama, ciste, čak i teške infekcije, poput dekubitusa ili sepse.

Manuka med čini da čak i superbakterija MRSA bude osetljiva na neke antibiotike, poput okacilina.

Za razliku od antibiotika, UMF manuka med ne stvara rezistentne bakterije, koje se usled prekomerne upotrebe pojedinih antibiotika.

Kad se UMF manuka med stavlja na ranu, on upija vodu i suši je, a antimikrobne materije uništavaju mikroorganizme koji mogu da inficiraju ranu.

Komentari