English German French Magyar Spanish Russian Italian Greek ALBANIAN MAKEDONSKI

Biljni centar Magično bilje - prodajna mesta

BEOGRAD:


Brankova 16
, telefon 011/328-35-07
radno vreme
radnim danima 9h-19h,
subotom 9h-15h

Maksima Gorkog 25
(Kalenić pijaca) telefon: 011 245-07-82
radno vreme
radnim danima 8h-20h,
subotom 9h-15h
nedeljom 8,30h-13,30h


NOVI SAD:
Braće Ribnikar 56,
061/300-57-15, 021/300-75-08
radno vreme
radnim danima od 9h-17h, subotom od 8h-15h

Naručivanje telefonom : 011 / 242-09-55, 011 / 242-09-86, 011 / 328-54-38, 011 / 328-54-39
ili na e-mail info@magicnobilje.com , (ime proizvoda, količina i lični podaci)
Naručivanje iz inostranstva
na telefone:
+381-11-328-54-39
+381-11-328-35-07;
+381-11-245-07-82;
ili na mejl
info@magicnobilje.com

Proizvod meseca

Proizvod meseca - novembar 2014.

AHCC

AHCC

Najistraživaniji specijalizovan dodatak za imunitet.
Klinički dokazano smanjuje rast tumora, a može dovesti i do njegove  resorpcije.
 
Nijedan dijetetski preparat na svetu nije dobio toliko nagrada i potvrda za svoju kliničku efikasnost kao AHCC. Formulu preparata osmislio je dr Ralf Stajnman, dobitnik Nobelove nagrade za medicinu 2011. godine, koji je i sam bolovao od raka pankreasa. AHCC ne deluje direktno na sam karcinom. On pojačava imunološki sistem, kako bi mogao da učini ono što mu je zadatak - da uništi tumorske ćelije! Najvažniji vidljivi efekat kod AHCC-a je jačanje imunog sistema kako bi pacijenti mogli da se leče konvencionalnim metodama, kao što su zračenje i hemoterapija. Ovaj preparat prihvaćen je kao tretman za imunoterapiju u bolnicama u Japanu.

Akcija

AKCIJA TRAJE OD 10. NOVEMBRA 2014. DO ISTEKA ZALIHA, NAJKASNIJE DO 9. DECEMBRA 2014.

MASLAČAK KAPI

MASLAČAK KAPI

Pomaže kod stomačnih problema, deluje na oboljenja žuči i jetre, ublažava svrab, lišaje i osip, deluje kod alergija i čireva, pospešuje rad bubrega i želuca, snižava nivo "lošeg" holesterola, reguliše neuredan menstrualni ciklus, ublažava reumatske tegobe, čisti organizam i popravlja krvnu sliku.Cena: 490 RSD
Akcijska cena: 360 RSD

MASLAČAK ČAJ

MASLAČAK ČAJ

MASLAČAK
Pomaže kod stomačnih problema, deluje na oboljenja žuči i jetre, ublažava svrab, lišaje i osip, deluje kod alergija i čireva, pospešuje rad bubrega i želuca, snižava nivo "lošeg" holesterola, reguliše neuredan menstrualni ciklus, ublažava reumatske tegobe, čisti organizam i popravlja krvnu sliku.


Cena: 450 RSD
Akcijska cena: 340 RSD

CORDYOX

CORDYOX

Dodatak ishrani na bazi pečurke Cordyceps sinensis koja utiče na epifizu i podstiče proizvodnju melatonina, univerzalnog antioksidanta sa moćnim delovanjem protiv nastanka i suzbijanja ćelija raka.
Upotreba pečurke Cordyceps sinensis preporučuje se kod dugotrajnih fizičkih opterećenja, povećanog umora i nedostatka energije.
Veoma je brz i efikasan za jačanje imunog sistema. 


Cena: 2860 RSD
Akcijska cena: 2580 RSD

ULJE MASLAČKA

ULJE MASLAČKAMaslačak pomaže kod stomačnih problema, deluje na oboljenja žuči i jetre, ublažava svrab, lišaje i osip, deluje kod alergija i čireva, pospešuje rad bubrega i želuca, snižava nivo "lošeg" holesterola, reguliše neuredan menstrualan ciklus, ublažava reumatske tegobe, čisti organizam i popravlja krvnu sliku. Čisti jetru, krv i limfu, na taj način vrlo efikasno izbacuje i toksine iz organizma. Efikasan je kod reume i ublažava teškoće sa varenjem.
Cena: 1270 RSD
Akcijska cena: 1150 RSD

ALFA-LIPONSKA KISELINA

ALFA-LIPONSKA KISELINA

Jedan od najmoćnijih antioksidanasa i jedini antioksidans koji je i lipo i hidrosenzibilan. Alfa-liponska kiselina primenjuje se kod ciroze jetre i hepatitisa. Takođe se koristi kod trovanja teškim metalima, jer učestvuje u eliminaciji toksičnih i teških metala iz organizma.


Cena: 2200 RSD
Akcijska cena: 2000 RSD

PRAH I ULJE GUJINE TRAVE

PRAH I ULJE GUJINE TRAVE

 Gujina trava sadrži supstancu silimarin, koji pomaže regenerisanje jetre. Silimarin blagotvorno deluje na jetru na nekoliko načina - povećava se sinteza proteina, deluje protivupalno, stimuliše aktivnost RNK polimeraze (na taj način se jetra ubrzano regeneriše). Deluje
 i kao antioksidant koji uklanja slobodne radikale i neutrališe razne štetne supstance u jetri, želucu
 i crevima. 
Ulje gujine trave 
Cena 1600 din.      
Akcijska cena 1490 din.
Prah gujine trave 
Cena 1530 din.      
Akcijska cena 1220 din.

BOŽIJA APOTEKA - LEČENJE BOLESTI JETRE, ŽUČNE KESE, PANKREASA I SLEZINA

BOŽIJA APOTEKA - LEČENJE BOLESTI JETRE, ŽUČNE KESE, PANKREASA I SLEZINA

Brošura manastira Svetog Jovana Krstitelja. Od prirodnih i svima dostupnih sredstava napravite čajeve, tinkture, meleme. Pomozite jetri da vrati narušenu ravnotežu.
 Lečenje bolesti jetre, žučne kese, pankreasa i slezine


Cena: 356 RSD
Akcijska cena: 240 RSD

BOŽIJA APOTEKA - ČIŠĆENJE ORGANZMA

BOŽIJA APOTEKA - ČIŠĆENJE ORGANZMA

Sadrži stotine najboljih ruskih biljnih recepata kojima se postiže efikasno čišćenje organizma. Manastir Svetog Jovana Krstitelja objavio je ove brošure sa blagoslovom počivšeg patrijarha moskovskog i sve Rusije Alekseja II i episkopa kruševačkog Gospodina Davida.


Cena: 356 RSD
Akcijska cena: 240 RSD

PROTECTGENOL

PROTECTGENOL

Aktivna supstanca u ProtectGenolu je ekstrakt dobijen iz unutrašnje kore četinara koji se zove Abies alba (bela jela). Efikasan eliminator slobodnih radikala ekstrakt iz kore bele jele pomaže u regeneraciji sistema koji propadaju sa godinama. Poboljšava imunitet, moždane funkcije, vid, elastičnost kože.


Cena: 2950 RSD
Akcijska cena: 2510 RSD

BOŽIJA APOTEKA - LEČENJE CREVNIH BOLESTI

BOŽIJA APOTEKA - LEČENJE CREVNIH BOLESTI

U ovoj brošuri objavljene su vekovima sakupljane i u praksi proverene mešavine koje vam mogu pomoći kod mnogih crevnih bolesti. Manastir Svetog Jovana Krstitelja objavio je ove brošure sa blagoslovom počivšeg patrijarha moskovskog i sve Rusije Alekseja II i episkopa kruševačkog Gospodina DavidaCena: 356 RSD
Akcijska cena: 240 RSD

BRONHI SIRUP

BRONHI SIRUP

Od lipovog meda, ekstrakta propolisa, tinkture timijana, ekstrakta belog sleza i mente. Ublažava tegobe kod oboljenja disajnih organa i povećava otpornost pluća. Olakšava izbacivanje bronhijalnog sekreta, smiruje grčeve bronhijalnih glatkih mišića. Lipov med poseduje eksplorativna svojstva, a menta deluje kao blagi antiseptik. Uz dodatak belog sleza i timijana, preparat Bronhi sirup je univerzalni tusativ.


Cena: 560 RSD
Akcijska cena: 530 RSD

MEDNI SIRUP B4

MEDNI SIRUP B4

List kupine, cvet nevena, list šumske jagode, cvet i list gloga, plod šipka, cvet bagrema i plod anisa u livadskom medu. Pomaže kod oboljenja disajnih organa, olakšava izbacivanje sekreta, umiruje i smanjuje bronhospazam.


Cena: 2030 RSD
Akcijska cena: 1850 RSD

BRONHI FITO MED

BRONHI FITO MED

Cvetni med i odabrano lekovito bilje – beli slez, crni slez, jagorčevina, divizma, žalfija, bokvica i podbel. Pomaže kod problema disajnih puteva. 


Cena: 920 RSD
Akcijska cena: 880 RSD

MEDNI SIRUP EXPRESS-S

MEDNI SIRUP EXPRESS-S

Lavanda, nana, dobričica, miloduh i brojne druge lekovite biljke, u obliku alkoholnog ekstrakta, umešane su u čist livadski med da bi preparat Expres sinusi pritekao u pomoć osobama sa akutnim i hroničnim upalama sinusa. Pomaže u izbacivanju sekreta, čišćenju sinusa, smanjuje glavobolju, čisti gornje disajne puteve, vraća miran san, otklanja umor i time poboljšava kvalitet života.Cena: 2030 RSD
Akcijska cena: 1850 RSD

KAPILAR TABLETE I BALZAM

KAPILAR TABLETE   I BALZAM

Štiti membrane ćelija i poboljšava rad kapilara, uspostavlja mikrocirkulaciju krvi u čitavom organizmu, snižava nivo holesterola i smanjuje opasnost od stvaranja tromba, smanjuje gustinu krvi.
Kapilar tbl .100   
Cena 1350 din.  Akcijska cena 1215 din.
Kapilar tbl.50    
Cena 810 din.  Akcijska cena 730 din.
Kapilar tbl.200   
Cena 2450 din.  Akcijska cena 2200 din.

KAPILAR BALZAM 
Cena 610 din.  
Akcijska cena 550 din.

Izlog

Imunitet i detoksikacija

Preparati za jačanje imuniteta

AHCC

AHCCNapravljen je od ekstrakta micelija medicinske gljive šitake.  Ovaj jedinstveni preparat prihvaćen je tretman za imunoterapiju u bolnicama u Japanu i daje se kao dijetetski dodatak pacijentima obolelim od dijabetesa, hepatitisa, povišenog holesterola, visokog krvnog pritiska, kao i kancera.

ZEOLIT

ZEOLIT

Vezuje i neutrališe slobodne radikale, reguliše pH vrednost (kiselost) u krvi, poboljšava imunitet i metabolizam, snižava šećer, otklanja gastritis i mučninu u želucu…

SAMENTO

SAMENTO

 Samento (vrsta mačije kandže) i hemoterapija imaju sinergičan efekat, tj. pomažu jedan drugom, pri čemu samento nema nikakav neželjeni efekat i ne dozvoljava opadanje eritrocita u organizmu. Pomaže i kod upornih infekcija, kao što je upala sinusa. Tradicionalno koristi protiv bolova u zglobovima, kod gihta i artritisa. 
imunitet

MED SA CIMETOM + MLEČ

MED SA CIMETOM + MLEČ

Svakodnevna upotreba meda, cimeta i mleča jača krv, pozitivno utiče na bela krvna zrnca, koja su važna u borbi sa bakterijama i virusima.

MED SA ŠUMSKIM VOĆEM

MED SA ŠUMSKIM VOĆEM

Med sa aronijom, borovnicom, crnom ribizlom i malinom. Dobar antioksidant, poboljšava krvnu sliku, rad bubrega, srca, urinarnog trakta, jetre, usporava starenje...

IMUNO MEDIS

IMUNO MEDIS

Preparat od livadskog meda, polena, propolisa, aronije i orašćića. Poboljšava krvnu sliku, imunitet, rad endokrinih žlezda, daje snagu i oporavlja.
Livadski med potiče od raznih vrsta cvetnih biljaka i deluje preventivno. Sadrži enzime, minerale, organske kiseline, vitamine i druge vredne sastojke.

ČAJ OD ARONIJE

ČAJ OD ARONIJE

Aronija pomaže u regulisanju šećera u krvi, kao i nivo holesterola, sprečava pojavu čira i drugih gastrovaskularnih problema, čisti jetru, jača imunitet, sprečava urinarne infekcije, detoksikuje organizam...

PRAH NONIJA

PRAH NONIJA

Moćan izvor vitamina, minerala, antioksidanasa i polisaharida koji pomažu zdrav rast ćelijskog tkiva i jačaju imunitet. Ublažava bol u mišićima, hronične bolove i simptome artritisa,  doprinosi elastičnosti kože, čuva kardiovaskularni sistem.

ULJE MAKADAMIJE

ULJE MAKADAMIJESadrži najveći nivo nezasićenih masti u poređenju sa drugim uljima. Pomaže kod mršavljenja, smanjuje rizik od srčanih bolesti, neguje kožu i kosu, učvršćuje kosti, smanjuje simptome alergije i astme, pomaže kod dijabetesa...

ULJE KANABISA

ULJE KANABISA

Snižava nivo LDL (tzv. lošeg) holesterola u krvi i krvni pritisak. Poboljšava cirkulaciju i kardiovaskularnu funkciju, nivo energije i pospešuje metabolizam.
Smanjuje simptome PMS-a i menstrualne grčeve.
Smanjuje upale i simptome artritisa.
Poboljšava oporavak mišića posle vežbanja.

ULJE KAJSIJE

ULJE KAJSIJE

Sadrži visok nivo vitamina B 17 koji zdravim ćelijama služi kao energetski izvor, dok u obolelim deluje antikancerogeno.

REVITA ORANGE

REVITA ORANGE

Liofilizovan matični mleč utiče na kardiovaskularni sistem, zdravlje kostiju i osteoporozu, fizičku snagu i kondiciju, regulaciju telesne težine, mentalne sposobnosti, zdravlje creva, varenje i imunitet, kao i kancer. Revita orange jača imunitet i otpornost na infekcije i stres, ubrzava obnavljanje organizma, povećava fizičku i mentalnu kondiciju.

REVITA ORIBLETE

REVITA ORIBLETE

Revita oriblete aromatizovane su sa prirodnom aromom narandže, šumskog voća ilil moke, zaslađene sorbitolom, obogaćene vitaminom C i prirodnom bojom beta-karotina. 
Veoma su prijatnog ukusa, idealne za decu slabog apetita i imuniteta, kao i usporenog rasta i razvoja, studente, sportiste i sve koji su skloni čestim prehladama ili imaju slabu otpornost desni. 

MANGOSTENA U PRAHU

MANGOSTENA U PRAHU

Prah mangosteneje  20 do 30 puta jači antioksidans od većine voća i povrća koje svakodnevno konzumiramo. Prah mangostene pomaže kod artritisa, dijabetesa, bakterijskih i virusnih infekcija, astme, ateroskleroze i poremećaja spavanja.

ULJE DIVLJEG ORIGANA I OMEGA 3-6-9

ULJE DIVLJEG ORIGANA I OMEGA 3-6-9Jak biljni antiseptik, deluje protiv virusa, bakterija i gljivica. Jača imuni sistem, pomaže u regulisanju varenja, i kod bolesti srca i krvnih sudova.

PRAH PŠENIČNE TRAVE

PRAH PŠENIČNE TRAVESadrži beta karotin, hlorofil, amino-kiseline, B vitamine, minerale vlakna... Pomaže u povećanju proizvodnje hemoglobina, revitalizuje telo, pomaže u formiranju crvenih krvnih zrnaca, ubrzava metabolizam i sprečava gojaznost, čisti debelo crevo i pruža efikasnu zaštitu od kancerogenih materija.

STRONGANIC ORGANSKI SOK OD ARONIJE

STRONGANIC ORGANSKI SOK OD ARONIJE

Zreli plodovi organske aronije sadrže velike količine biofenola, tanina, flavonida, folnu kiselinu, vitamin P, kao i betakaroten, kalijum, kalcijum, gvožđe, mangan, molibden, jod, fosfor... Čuvar imuniteta i krvne slike. 

REISHI BROKEN SPORE

REISHI BROKEN SPOREPrah od lomljenih spora gljlive, prirodni antibiotik, povećava broj T-ćelija, pomaže kod ublažavanja alergija.

ULJE GREJPFRUTA

ULJE GREJPFRUTA

Deluje protiv bakterija, virusa i gljivica, vrlo je efikasno protiv kandidijaze, korisno je kod virusnih bradavica, herpesa, prehlada, manjih čireva, afti, efikasno ublažava želudačno - crevne probleme.

CORDYOX

CORDYOXIdealan dodatak ishrani tokom terapija, čak i kod najopasnijih oboljenja današnjice. Povećava protok kiseonika u organizmu, a time povećava energiju i snagu svima koji su izloženi snažnim psihofizičkim naporima.

SNEŽNA GLJIVA

SNEŽNA GLJIVA

Imuno stimulans koji pomaže u borbi protiv infekcija. Deluje i antikancerogeno, snižava nivo „lošeg“ holesterola, štiti jetru, bori se protiv upala i usporava starenje. 

IMUNIX

IMUNIX

Spirulina, selen i pivski kvasac za jači imunitet. Kombinacija proteina, vitamina i gvožđa pozitivno utiče na varenje, poboljšava kvalitet kože, kose i noktiju. 
Bez opastnosti od dodavanja kilograma jer spirulina utiče na smanjenje apetita. 

SHIITAKE IMUNO POWER

SHIITAKE IMUNO POWER

Šitake, kordiceps, aronija i đumbir u medu, za jačanje imuniteta, uspešnu borbu sa prehladom, gripom, alergijama, pomoć oboleloj jetri, za ublažavanje bolova i lakše podnošenje zračenja i hemoterapije.

SOROKOTRAVNIK

SOROKOTRAVNIK

Altajski med sa lekovitim biljem, preporučuje se kod izraženog fizičkog i psihičkog umora; poremećaja rada centralnog nervnog sistema; poremećaja vida, sluha i pamćenja; depresije; sindroma hroničnog umora i malaksalosti,različitih vrsta anemija, intoksikacije, premećene ravnoteže funkcije štitne žlezde, posle dugotrajnog korišćenja lekova (naročito antibiotika).

PERGA U MEDU

PERGA U MEDUSadrži veće količine vitamina A (karotina), koji posebno jača zidove krvnih sudova. Osim kod kardiovaskulrnih oboljenja, pomaže kod virusnih infekcija, oboljenja sluzokože želuca i creva, kod površinskih oštećenja kože, kod osoba sa uništenom ili obolelom crevnom florom.

ISKRA ŽIVOTA

ISKRA ŽIVOTA

Med, mleč, polen, seme bundeve, suncokreta, lana, anisa, koprive, oraha, zelenog čaja, nane, bokvice... za jačanje imuniteta, bolje pamćenje, duži život, kod hroničnih crevnih oboljenja, dijabetesa, oboljenja srca i krvnih sudova, anemije.  

ULJE BRAZILSKOG ORAHA

ULJE BRAZILSKOG ORAHA

Esencijalni mineral i antioksidans, potreban za funkcionisanje štitne žlezde, za imuni sistem i neutralisanje slobodnih radikala.

NATURA VITA ULJE

NATURA VITA ULJESadrži ulja 38 biljaka od kojih su mnoge biljni citostatici. U sastavu ulja su i omega 3 masne kiseline, selen, i B-17.

MED ZA IMUNITET

MED ZA IMUNITET

Mleč, polen, mleveni propolis i  med, doprinosi jačanju imuniteta, očuvanju zdravlja i vitalnosti. Obnavlja ćelije i ubrzava oporavak posle bolesti, umiruje nervni sistem, poboljšava cirkulaciju, deluje umirujuće na želudac, bronhitis, plućne bolesti i prostatu...

MLEČ, POLEN I PROPOLIS U MEDU

MLEČ, POLEN I PROPOLIS U MEDU

Polenov prah je koncentrat materija koje obezbeđuju sve potrebne mikroelemente. Propolis deluje baktericidno i bakterostatički i koristi se u sanaciji bolesti. Matični mleč osim regulisanja metabolizma, može da pomogne u sanaciji nekih bolesti.

NATURA VITA PRAH

NATURA VITA PRAHPrah pšenične, ječmene trave, bukovače, šitaki gljive, mahunarki... Sadrži prirodne antioksidanse, minerale i vitamine. Preporučuje se kod artritisa, anemije, depresije, dijabetesa...

PROPOLIS KAPI

PROPOLIS KAPI

Propolis pomaže kod veoma širokog spektra zdravstvenih problema. Izvrstan je za dezinfekciju, za bolesti zuba, grla, kao i za stomačne tegobe. Odlične rezultate ima u sprečavanju upale zglobova, gangrene, hemoroida, polenske alergije, reumatske groznice. Propolis je značajan i za regulisanje krvnog pritiska, za artritis, za iscelivanje opekotina i regeneraciju tkiva. 

GRAVIOLA

GRAVIOLA

Savremena istraživanja pokazala su da list graviole ima snažno antikancerogeno dejstvo. Ako je verovati istraživačima, list ove biljke efikasno ubija ćelije raka i čak je deset hiljada puta jači u odnosu na savremena sredstva.  Deluje na više nivoa - uništava maligne ćelije bez štetnih pratećih efekata, kao što su mučnine, gubitak težine i kose. 

VIT A

VIT APolen, med i matični mleč u biološkom stimulatoru metabolizma. Pogodan za osobe sa obolelom jetrom i prostatom.

PROPOLIS KAPI SA EHINACEOM

PROPOLIS KAPI SA EHINACEOM

Ehinacea u kombinaciji sa propolisom moćan je imunostimulator koji podstiče odbranu organizma od infekcija i virusa. Deluje bakteriostatički na određene vrste stafilokoka i pojedine gljivice.

STRATEOMED 1

STRATEOMED 1

Bagremov med sa mešavinom lekovitog bilja: ehinacea, lan, list maline, list nane, matičnjak, list breze i anis, za jak imunitet.

MLEČ SA MEDOM

MLEČ SA MEDOMPreparat sa pojačanom dozom mleča. Jača odbrambenu moć organizma, za očuvanje dobrog zdravlja i dug život.

ZEO-LEX NANO-DETOX

ZEO-LEX NANO-DETOX

Zeolit za sveobuhvatnu i brzu detoksikaciju, jak imunostimulator, smanjenje štetnih efekata zračenja, smanjenje zamora mišića, balansiranje pH vrednosti u telu. 

NONI

NONI

U plodu nonija postoji više od sto pedeset korisnih sastojaka.
Za regulisanje krvnog pritiska i šećera u krvi, povećanje telesne energije, uklanjanje nesanice i neraspoloženja, povećava psihičku stabilnost, protiv alergija i upala...

ORTHOMOL IMMUN

ORTHOMOL IMMUNPreparat je namenjen svima koji imaju problema zbog nedostatka ili pada imuniteta usled hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja i posle operacija.

BIO KONOPLJINO ULJE

BIO KONOPLJINO ULJE Pomaže kod: alergija, visokog krvnog pritiska, dijabetesa, kancera, reumatoidnog artritisa, PMS-a, menopauze, ekcema, bubuljica i akni, smanjene koncentracije...

ZEO-LEX NUTRI DETOX-ANTIOX

ZEO-LEX NUTRI DETOX-ANTIOX

Zeolit sa prahom aronije, sadrži najjači prirodni antioksidans antocijan, za zaštitu i detoksikaciju organizma. 

STRONG MEDIS

STRONG MEDIS

Bagremov i suncokretov med, polen, propolis, seme koprive, majčina dušica, cimet, orah, badem i lešnik, za bolju krvnu sliku, jači imunitet, zdravo srce...

ULJE PROPOLISA I OMEGA 3-6-9

ULJE PROPOLISA I OMEGA 3-6-9Doprinosi poboljšanju kompletnog stanja organizma, normalizaciji metabolizma i imuniteta. Odlično za rane koje teško zarastaju, kao i za mnoga kožna oboljenja, efikasno kod čireva, opekotina i uboda insekata, zubobolje, gastritisa...

AŠVAGANDA

AŠVAGANDA

Ašvaganda je snažan antioksidans koji pronalazi i uništava slobodne radikale, i zato najnovija istraživanja sugerišu da ašvaganda doprinosi u borbi protiv raka. 

ULJE BUKOVAČE I OMEGA 3-6-9

ULJE BUKOVAČE I OMEGA 3-6-9Jača imunitet, sprečava pojavu i rast tumora, reguliše masnoće u krvi. Pomaže kod regulacije krvnog pritiska i šećera u krvi, lumbaga i ukočenosti udova.

MORINGA

MORINGAPrah moringe jača imunitet, podstiče cirkulaciju, održava nivo glukoze u normali, poboljšava varenje, pojačava mentalne funkcije, povećava energiju...

TROJČATKA

TROJČATKAKaranfilić, vratić i crni pelen u kapsulama za efikasnu detoksikaciju organizma, eliminisanje parazita i jačanje imuniteta.

KORDICEPS PRAH I KAPSULE

KORDICEPS PRAH I KAPSULEMedicinska gljiva sa Tibeta, snažan imunostimulator, pomaže kod poremećaja libida, regeneracije mišića, depresija, anemije...

CITRUS PEKTIN

CITRUS PEKTIN

Modifikovani citrus pektin zaustavlja metastaze i preventivno deluje na njihovu pojavu, bezbedno iz tela izvlači teške metale i druge toksine, pomaže kod fibroze bubrega, smanjuje rizik za nastanak i razvoj srčanih oboljenja, reumatoidnog artritisa, leukemije, podržava zdravlje digestivnog sistema u celini.

PROTECTGENOL

PROTECTGENOLEkstrakt dobijen iz unutrašnje kore bele jele. Komponente iz ProtectGenola dokazano su efikasniji antioksidansi od vitamina C i E, jer je za njihovu apsorpciju u krv potrebno svega 20 minuta, a deluju i do 72 sata nakon unosa. Poboljšava imunitet, moždane funkcije, vid, elastičnost kože.

AMAZONSKI MEGAMIN

AMAZONSKI MEGAMIN

Mešavina pčelinjih proizvoda sa biljkama i mineralima deluje antioksidantno i antikancerogeno, ubrzava metabolizam, sprečava oštećenja sluzokože digestivnog trakta, obnavlja elastična i kolagena vlakna krvnih sudova...

MAGNEZIJUM ŠUMEĆE TABLETE

MAGNEZIJUM ŠUMEĆE TABLETE

Magnezijum za sprečavanje i ublažavanje grčeva u mišićima. Sa ukusom pomorandže.

ULJE CRNOG KIMA

ULJE CRNOG KIMA

Crni kim pozitivno utiče na zdravlje, potpomaže varenju hrane i radu creva, jača imuni sistem, efikasno deluje protiv bakterija i gljivica, pomaže u regulaciji šećera u krvi.

PXD EKSTRAKT

PXD EKSTRAKT

Prirodan proizvod dobijen fermentisane tečnosti kombuhe. Pomaže regeneraciju jetre, ublažava anemiju, čuva elastičnost vena, daje energiju...

SPECIJAL MED

SPECIJAL MED Med, mleč, polen i propolis, lekovito bilje, aloe vera, i gorka dinja u preparatu koji jača imunitet, vraća snagu, deluje antikancerogeno.

ULJE SEMENKI MALINE

ULJE SEMENKI MALINESemenke maline su bogate elaginskom kiselinom koja  je kao moćno sredstvo za prevenciju karcinoma, jer inhibira širenje njegovih ćelija i nastanak bolesti, i zaustavlja rast tumora kod osoba sa genetskom predispozicijom za bolest.

ARONIJA PRIRODNI SOK

ARONIJA PRIRODNI SOKSuper bobice koje pomažu kod regulisanja nivoa šećera, i holesterola; smanjenju rizika od infarkta, pospešuju cirkulaciju, jačaju imunitet...

ULJE SEMENKI KUPINE

ULJE SEMENKI KUPINESemenke kupina, osim vlakana, sadrže i velike količine elaginske kiseline, snažnog antioksidansa koji se na različite načine bori protiv hroničnih bolesti.  Zahvaljujući nutritivnom sastavu, semenkama kupine pripisuje se protivupalno, antibakterijsko i zaštitno delovanje na krvne sudove.

ULJE CRNOG KIMA

ULJE CRNOG KIMAUlje crnog kima sadrži oko sto različitih aktivnih sastojaka. Opušta mišiće i širi bronhije, smanjuje holesterol i pomaže kod problema sa probavom, jača imunitet, pojačava izlučivanje insulina, usporava rast kancerogenih ćelija kod raka pankreasa

ULJE SEMENKI JAGODE

ULJE SEMENKI JAGODEElaginska kiselina prisutna je i u jagodama. Istraživanja su pokazala da se konzumiranjem jagoda može sprečiti nastanak raka dojke, jednjaka, kože, debelog creva, prostate i gušterače.

ARONIJA U KAPSULAMA

ARONIJA U KAPSULAMAČuva ćelije od propadanja i time usporava starenje, prirodni borac protiv karcinoma, pomaže u snižavanju šećera, holesterola i triglicerida u krvi, štiti srce i krvne sudove.

HERBAVITA NAPITAK

HERBAVITA NAPITAK

Instant napitak od lekovitog bilja sa vitaminom C, bez veštačkih aroma, boja i adiviva. Zaslađen prirodnim zaslađivačem – stevijom. Dostupan u tri ukusa, limun, jabuka i malina.

ULJE CRNOG ORAHA

ULJE CRNOG ORAHA U Ulju crnog oraha nalazi se tanin i hinon, prirodne hemikalije koje ubijaju parazite, gliste, gljivice i smanjuju holesterol u krvi. Čiste krv od toksina i otrova. Crni orah takođe obiluje jodom i mineralima. Koristi se sa uljem pelina i klinčića.

SHIITAKE IMUNO POWER

SHIITAKE IMUNO POWER

Pirodni preparat od gljiva: šitake i  kordiceps, livadskog meda, sušenog ploda aronije i praha rizoma đumbira. Imunomodulator, ima antivirusna i antikancerogena svojstva, snižava nivo holesterola, pomoćna terapija kod kancera.

ULJE PELINA

ULJE PELINAUlje pelina na engleskom zove se crvlje drvo, s dobrim razlogom: ubija crve! Ulje pelina upotrebljava se protiv crevnih parazita, šećerne bolesti, protiv groznice, poboljšava cirkulaciju. Koristi se sa uljem crnog oraha i karanfilića.

ULJE KARANFILIĆ

ULJE KARANFILIĆSadrži eugenol, kariofilen i tanin, koji imaju jaka antimikrobna svojstva. Te komponente putuju krvotokom, ubijajući sićušne parazite i njihova jajašca. Klinčić uništava sve vrste šigela, stafilokoka i streptokoka. Koristi se sa uljem crnog oraha i pelina.

SUŠENE ŠITAKE

SUŠENE ŠITAKE

Šitake pečurke delotvorno ublažavaju  hronične bolesti srca i krvnih sudova, ubrzavaju oporavak od njihovih akutnih komplikacija. Delotvorne su kod visokog pritiska, arterioskleroze, tromboze vena, plućne embolije, suve gangrene...

SUŠENE MAITAKE

SUŠENE MAITAKE

Maitake su dopuna u tretmanu nekih vrsta tumora, visokog krvnog pritiska i visokog nivoa holesterola u tradicionalnoj kineskoj medicini.

SUŠENE REIŠI

SUŠENE REIŠI

 Reiši pomaže u boljem funkcionisanju pet ključnih organa  - srca, pluća, jetre, pankreasa i bubrega.
cena 670 din.      
Akcijska cena 600 din.

ULJE KOŠTICA KAJSIJE

ULJE KOŠTICA KAJSIJEUlje koštica kajsije sadrži visok nivo vitamina B 17 koji zdravim ćelijama služi kao energetski izvor, dok u obolelim deluje antikancerogeno.

HUNZA

HUNZA Vitamin B 17, ekstrakt reišija i vitamin C u kapsulama, snažan stimulator imuniteta, jakog antioksidativnog dejstva, prevencija i pomoć kod najtežih bolesti.

IMUNO MAL

IMUNO MALJezgro koštica kajsije, crni kim, semenke divlje ruže i bukovača, prah za jačanje imuniteta, regulisanje šećera u krvi i krvnog pritiska, protiv upala, ublažava efekte hemoterapije, ubrzava regeneraciju ćelija.

ZLATNI MUMIO

ZLATNI MUMIOBogat kompleks biološki aktivnih materija, koristi se kao opšte okrepljujuće i tonizirajuće sredstvo koje ubrzava regeneraciju tkiva, deluje protivupalno i protivbakterijski, jača imunitet, ublažava upale.

AHCC

AHCC Mešavina ekstrakata micelija pečuraka šitake, reiši i maitake. Pomoć kod svih vrsta karcinoma, ublažava nusefekte hemoterapije, hepatitisa, AIDS-a, ciroze jetre, upala, stresa, autoimunih bolesti, hipertenzija, dijabetesa, virusnih i drugih hroničnih i degenerativnih bolesti.

MLEČ, POLEN I PROPOLIS U MEDU

MLEČ, POLEN I PROPOLIS U MEDUPomaže deci da se pravilno razviju, starijima da ostanu vitalni, pomaže bolesnicima nakon operacije, čuva zdravlje organa za varenje, kardiovaskularnog sistema i imuniteta.

GENTLE-C™1000

GENTLE-C™1000 Ovo je poseban oblik puferizovanog tj. pH neutralnog nekiselog vitamina C u kombinaciji sa njegovim prirodnim metabolitima. Naročito se preporučuje osobama osetljivim na askorbinsku kiselinu.

SPIRULINA

SPIRULINAJača imuni sistem, povećava izdržljivost i otpornost, pomaže kod regulisanja telesne težine, reguliše holesterol i krvni pritisak, poboljšava varenje, jača srce i mozak, podmlađuje organizam, usporava starenje, pomaže kod menstrualnih i problema sa žuči, jetrom, opstipacijom, artritisom...

ULJE KOŠTICA KAJSIJE

ULJE KOŠTICA KAJSIJESadrži visok nivo leatrila koji zdravim ćelijama služi kao energetski izvor, dok se u kanceroznim ćelijama leatril raspada i deluje antikancerogeno.

ULJE DIVLJE RUŽE

ULJE DIVLJE RUŽEPoboljšava imunitet, čisti bubrege i stimuliše izmokravanje, korisno je kod bolova u želucu usled prejedanja ili proliva, pomaže da se zaustavi unutrašnje krvarenje i redukuje krvarenje kod menstrualnih ciklusa, dobro je kod avitaminoze, poboljšava cirkulaciju i čisti krv.

ULJE ČETIRI LOPOVA

ULJE ČETIRI LOPOVA

Deluje antibakterijski, antivirusno i antiseptički, stimuliše imunitet, štiti kardiovaskularni i respiratorni sistem. Jača odbrambeni mehanizam protiv virusa i mikroorganizama svih vrsta.

ULJE ČETIRI LOPOVA SA MORINGOM

ULJE ČETIRI LOPOVA SA MORINGOM

Moćni antibakterik, antifungicid, antiseptik.
Isceljuje, neguje, hidrira kosu, nokte i kožu, pomaže kod manjka energije, nesanice, problema sa vidom, gojaznosti, kolitisa...

OKP - ANTIPARAZITNI PROGRAM U KAPSULAMA

OKP - ANTIPARAZITNI PROGRAM U KAPSULAMA

Pelin, crni orah i karanfilić u prirodnom dodatku ishrani za čišćenje organizma od toksina, gljivica, parazita i bakterija.

ULJE EHINACEE

ULJE EHINACEE

Pomaže kod prehlade, gripa, jakih upala i pada imuniteta. 
Ehinacea je odlična za bolesnu kožu i sluzokožu, kao i kod  tegoba sa desnima i gingivitisom. Olakšava tegobe kod upala krajnika, mokraćnih kanala i bešike, artritisa i gihta, podstiče proizvodnju belih krvnih zrnaca...

ACAI PURE

ACAI PURE

Podiže imuni sistem, detoksikuje telo, efikasno štiti od dejstva radijacije, pomaže boljoj koncentraciji, ubrzava metabolizam, doprinosi mlađem izgledu kože, kose i noktiju, snižava nivo holesterola i krvnog pritiska, smanjuje rizik od srčanih oboljenja, podiže libido, deluje antidepresivno, uspostavlja hormonalni balans.

ULJE MAČIJE KANDŽE

ULJE MAČIJE KANDŽE

Pomaže kod artritisa, reumatizma, neuralgije, hronične upale, virusnih bolesti, dodatak hemioterapiji i radioterapiji, pomaže kod ulkusa, gastritisa, kolitisa, hemoroida. Dobra prevencija  moždanih udara i infarkta, dijabetesa, sindroma hroničnog umora, depresije, pomaže kod menstrualnih poremećaja i upala urogenitalnog trakta.

ULJE RUZMARINA

ULJE RUZMARINA

Ulje ruzmarina odlično je protiv prehlade, gripa i drugih infekcija disajnih puteva. Opušta mišiće, umanjuje bolove u mišićima i nervima, dobro rešenje za reumatske i sportske tegobe. Stimuliše rad limfnog sistema, ubrzava cirkulaciju. Vrlo je efikasno protiv opadanja kose i pojave peruti. Jača i stimuliše nervni sistem, pomaže kod depresije i glavobolje.

ČAGA

ČAGAČAGA-parazitska gljiva na brezi koja nalikuje izgoreloj izbrazdanoj kori. Zahvaljujući betulinskoj kiselini ima izrazita antikancerogena svojstva, sprečava razvoj i širenje kancera. Deluje protiv kancera jajnika, dojki, pluća, prostate, želuca, leukemije i limfoma.

Kardiovaskularni sistem

Preparati za srce i krvne sudove

ORTHOMOL CARDIO

ORTHOMOL CARDIO

Nemački preparat namenjen za tretman kardiovaskularnih bolesti. Sadrži visokovredne polifenole iz crvenog grožđa i kakaoa koji podržavaju vaskularnu funkciju, utiču blagotvorno na srčani mišić i prvi su izbor u prevenciji i terapiji infarkta miokarda.

MED SA LANOM, SUSAMOM I CIMETOM

MED SA LANOM, SUSAMOM I CIMETOM

Omega 3 masne kiseline u lanu spuštaju holesterol, vitamin E i magnezijum u susamu pomažu srčanom mišiću, cimet čisti vene i arterije, smanjuje holesterol u krvi, jača srce. Narodna iskustva potvrđuju da mešavina meda i cimeta blagotvorno deluje na nerve, smanjuje stomačne bolove, pomaže kod čira na želucu i otklanja gasove.

ULJE DIVLJEG GROŽĐA

ULJE DIVLJEG GROŽĐAHladnoceđeno ulje divljeg grožđa pomaže u regulisanju povišenog holesterola

PRAH DIVLJEG GROŽĐA

PRAH DIVLJEG GROŽĐAPomaže u regulisanju povišenog holesterola, čisti krvne sudove, smanjuje povišen krvni pritisak.

ULJE GLOGA

ULJE GLOGAPomaže u prevenciji infarkta srca, kod funkcionalnih poremećaja rada srca (tahikardija, aritmija, slabost srca), smanjuje holesterol i trigliceride, snižava krvni pritisak, reguliše rad srčanog mišića, jak antioksidans...

PRAH OD PLODA GLOGA

PRAH OD PLODA GLOGAPomaže kod funkcionalnih poremećaja rada srca (tahikardija, aritmija, slabost srca), u prevenciji infarkta srca, smanjuje holesterol i trigliceride, snižava krvni pritisak, reguliše rad srčanog mišića, jak antioksidans...

ULJE PŠENIČNIH KLICA

ULJE PŠENIČNIH KLICASmanjuje holesterol u krvi, poboljšava cirkulaciju, sprečava izliv krvi u mozak, infarkt srca…

Q10 CARDIO

Q10 CARDIOQ10 reguliše nivo holesterola i triglicerida u krvi, štiti krvne sudove, reguliše krvni pritisak i jača imuni sistem. Omega 3 esencijalne masne kiseline jačaju srce, poboljšavaju rad mozga.

BADEMOVO ULJE

BADEMOVO ULJE Bademovo ulje jača naš imunitet i pomaže u borbi protiv slobodnih radikala. Izuzetno je efikasno protiv bolova, deluje slično kao aspirin. Sadrži omega 3, 6 i 9 mononezasićene kiseline, ubrzava metabolizam, smanjuje visok krvni pritisak i holesterol.

ULJE KIKIRIKIJA

ULJE KIKIRIKIJA Čuvar krvnih sudova, pomaže u snižavanju nivoa lošeg holesterola. Efikasno je sredstvo za izlučivanje žuči i za otklanjanje drugih želudačanih tegoba. Lešnikovo ulje, zahvaljujući linoleinskoj kiselini, ima važnu ulogu za rast i zdrav razvoj organizma.

ULJE LEŠNIKA

ULJE LEŠNIKAOdličan izvor vitamina E, koji je neophodan za zdrav srčani mišić, kao i za normalno funkcionisanje reproduktivnog sistema. Vitamin E sprečava raspad crvenih krvnih zrnaca i predstavlja zaštitni faktor od anemije.

SHARK OIL

SHARK OILSadrži omega 3 masne kiseline, vitamine A i D. Reguliše holesterol, trigliceride, pospešuje funkciju mozga, čuva respiratorni trakt od infekcija, čuva vid, kožu i sluznice. Povoljno deluje na zdravlje kostiju, zuba, mišića, smanjuje rizik od nastanka osteoporoze i autoimunih oboljenja.

OMEGA 3 ULJE

OMEGA 3 ULJE Omega 3 masne kiseline utiču na regulaciju povišenog holesterola i triglicerida u krvi, smanjenje povećanog krvnog pritiska i sprečavaju razvoj srčanih oboljenja.

KAPILAR TABLETE

KAPILAR TABLETEKAPILAR TABLETE Primenjuju se kod hroničnog ishemijskog oboljenja srca, stenokardije, poremećaja ritma srčanog rada, akutnih oboljenja, kao što su: infarkt, insult, pneumonija, bronhitis, oboljenja bubrega. Pakovanja od 200, 100 i 50 kapsula

ULJE PASJEG TRNA

ULJE PASJEG TRNAPovoljno deluje kod infekcija disajnih organa, doprinosi poboljšanju funkcije krvnih sudova, važan je za zdravlje kostiju i očuvanje zubnog mesa, pomaže kod krvarenja zubnog mesa, bledila, fizičke slabosti, sprečava glavobolje, umor i opštu iscrpljenost, povećava koncentraciju, apetit...

ULJE PŠENIČNE TRAVE

ULJE PŠENIČNE TRAVE

Odlično sredstvo za čišćenje krvi, jačanje kostiju i zglobova, pospešuje varenje, reguliše metabolizam,   odlično deluje na srčani mišić i cirkulaciju krvi,  poboljšava rad pluća, usporava proces starenja,  odličan je za regulaciju šećera u krvi, reguliše krvni pritisak.

PROVEN

PROVEN

Dijetetski proizvod sa vitaminima, mineralima i aktivnim sastojcima biljaka, štiti kardiovaskularni sistem, detoksikuje i regeneriše jetru, učestvuje u regulaciji nivoa insulina, ima snažno antioksidantno dejstvo, čime utiče na podizanje imunog sistema uz izraženu antikancerogenu zaštitu.

OMEGA -3

OMEGA -3

Omega -3 masne kiseline sprečavaju razvoj srčanih oboljenja, poboljšavaju zdravstveno stanje kod pušača, pomaže kod bronhijalne astme, bronhitisa, pozitivno deluje kod Kronove bolesti, ulceroznog kolitisa, reumatoidnog artritisa, kožnih ekcema, neurodermatitisa, psorijaze, bakterijskih i virusnih upala pluća.

ULJE LEŠNIKA

ULJE LEŠNIKA

Pomaže u regeneraciji ćelija i jačanju kapilara, reguliše holesterol i nivo šećera u krvi. Štiti zdravlje kardiovskularnog sistema. Preporučuje se za kuvanje, dinstanje i pečenje.

ULJE LANA

ULJE LANA

Dobijeno hladnim presovanjem semena lana. Koristi se isključivo hladno za salate i pripremljena. Bogato je vitaminom E i omega 3 i 6 masnim kiselinama. Čuva srce, pomaže masnoj jetri, upaljenim zglobovima...

JUDINO UVO

JUDINO UVO

Gljiva Judino uvo pomaže u izbacivanju toksina iz organizma, snižavanju nivo šećera i lipida u krvi, sprečava pad broja leukocita, smanjuje rizik od pojave katarakte, štiti čulo sluha, poboljšava pamćenje i raspoloženje, ublažava posledice hemioterapije i radioterapije...

KAPI SREMUŠA

KAPI SREMUŠA Odlične za sniženje i poboljšanje odnosa tzv. dobrog i lošeg holesterola. Povoljno utiču na sniženje krvnog pritiska, deluju kao antioksidans, imaju baktericidno dejstvo.

REVITA ŠUMEĆE TABLETE

REVITA ŠUMEĆE TABLETE

Liofilizovan matični mleč utiče na kardiovaskularni sistem, zdravlje kostiju i osteoporozu, fizičku snagu i kondiciju, regulaciju telesne težine, mentalne sposobnosti, zdravlje creva, varenje i imunitet, kao i kancer. Zajedničko dejstvo matičnog mleča i koenzima Q10 doprinosi da jedan drugome pojačavaju metaboličku efikasnost u organizmu, a posebno u ćelijama srca i nervnog sistema.

ULJE SLAČICE

ULJE SLAČICE

Sadrži veliku koncentraciju lipida, ugljenih hidrata i proteina, dobar je izvor omega 3 masnih kiselina, kao i glikozid sinalbina, sastojka koji daje osećaj vreline u ustima. Poseduje najveći procenat omega 3 nezasićenih masnih kiselina od svih ulja pogodnih sa prženje. Ima idealan odnos omega 3, 6 i 9 nezasićenih masnih kiselina. Reguliše odnos „dobrog“ i „lošeg“ holesterola.

ULJE BROĆIKE

ULJE BROĆIKE

Broćika pomaže kod čišćenja limfe i limfnih žlezda, a primenjuje se i kod određenih bubrežnih oboljenja, potkožnih čireva i bubuljica. Pospešuje izlučivanje vode, čisti jetru, štiti slezinu i štitnu žlezdu. Ako su žlezde hronično natečene, obično zbog čestih infekcija, broćika, kako ističu u istraživanjima, polako podstiče organizam i žlezde da normalno funkcionišu i čiste se. 

SHITAKE LECITIN

SHITAKE LECITIN

Šitake u prahu i sojin lecitin, za zdrav kardiovaskularni sistem.

KRILL OIL

KRILL OIL

Krill ulje dobija se od antarktičkih škampi, a pomaže u regulisanju holesterola, kod kardiovaskularnih problema, bolova u zglobovima i kod artritisa, slabe koncetracije i slabog pamćenja,  pada imuniteta i procesa starenja.

ULJE IMELE

ULJE IMELE

Imela je pravi melem za kardiovaskularne tegobe, a naročito se preporučuje obolelima od angine pektoris i osobama koje imaju oslabljen srčani mišić ili se oporavljaju od infarkta.

ULJE LIMUNA

ULJE LIMUNA

Limun pomaže kod visokog krvnog pritiska, jača zidove krvnih sudova, deluje antibakterijski i antivirozno, snižava povišenu telesnu temperaturu, jača imunitet,  podstiče znojenje, pospešuje rad imunog sistema,
deluje na simptome herpesa, svraba i osećaja zategnute kože.

OMEGA-3 RIBLJE ULJE

OMEGA-3 RIBLJE ULJEObezbeđuje pravilan unos nezasićenih masnih kiselina koje štite ćelije od dejstva slobodnih radikala. Štiti srce, čistu kožu, jače zglobove i ligamente, deluje na raspoloženje i na kognitivne funkcije. Može da pomogne u sprečavanju rasta tumorskih ćelija i da smanji nivo „lošeg“ holesterola i triglicerida u krvi, kao i šećera u krvi.

ULJE ŠITAKE

ULJE ŠITAKE

Ublažava hronične bolesti srca i krvnih sudova i ubrzava oporavak od njihovih akutnih komplikacija. Delotvorne su kod visokog pritiska, arterioskleroze, tromboze vena, plućne embolije, suve gangrene...

SHITAKE ARTERO PROTECT

SHITAKE ARTERO PROTECT

Prirodni, organski proizvod, na bazi medicinskih pečuraka šitake i kordicepsa, gloga i meda, za jako i zdravo srce. Za prevenciju kardiovaskularnih bolesti, snižavanje krvnog pritiska, bolju cirkulaciju, elastičnost krvnih sudova, smanjenje holesterola i triglicerida.

Anemija

Preparati protiv anemije

MED SA KOPRIVOM

MED SA KOPRIVOMMešavina meda, propolisa, semena koprive i polena. Za jaču krvnu sliku i bolji imunitet

KOPRIVA KAPI

KOPRIVA KAPIList koprive pomaže kod krvarenja (hemoroidi, ženska krvarenja), smanjuje nivo glukoze u krvi i potpomaže diurezu (izlučivanje viška tečnosti iz organizma). Tradicionalno u narodu list koprive pomaže “čisćenje krvi”, tj. pojačava razmenu materija i pomaže kod artritisa i reume. Alkoholni rastvor lista koprive, korišćen spolja, podstiče rast kose.

REVITA FE

REVITA FE

Dvovalentno gvožđe u Reviti Fe Forest Berries dobro se resorbuje u organizmu, a matični mleč povećava njegovu apsorpciju i iskoristljivost. Za bolju krvnu sliku i jak imunitet.

ŠUMSKI MED

ŠUMSKI MED

Povoljno deluje na rad jetre i bubrega, jača srce i ublažava oboljenja krvnih sudova. 

Vene i kapilari

KAPILAR BALSAM

KAPILAR BALSAMPomaže kod umora nogu i mišića, proširenih vena, povreda, hematoma, istegnuća mišića, kod bolova. Nanosi se u tankom sloju na kožu bez utrljavanja.

COWEN

COWENSadrži prah tri biljke - divljeg kestena, hamamelisa i vetrine, pomaže kod obolelih vena i hemoroida.

APIVEN

APIVENMast sa ekstraktom propolisa, kestena, ulja nevena i etarskim uljima, olakšanje za proširene vene i kapilare.

MELEM ZA PROŠIRENE VENE

MELEM ZA PROŠIRENE VENE

Napravljen je od kombuhe, nevena i drugih biljaka. Neven utiče na smanjenje simptoma, kao što su: proširene vene, bol, umor, otok nogu, edem, smanjuje upalne procese, povećava čvrstinu krvnih sudova, oslobađa osećaja težine u nogama, smanjuje bolove i grčeve.

ULJE SEMENKI PARADAJZA

ULJE SEMENKI PARADAJZANovootkriveni element, sadržan u semenkama paradajza, sprečava ugruške u krvi i predstavlja prirodnu alternativu aspirinu.  Bogat je vitaminom K, koji kontroliše krvarenje i zgrušavanje krvi, i zato je idealan za bolju cirkulaciju.

EKOVENOL

EKOVENOL

Kema za vene, napravljena od korena koprive, ruzmarina i nevena, deluje tako što ublažava bolove  i grčeve u nogama pružajući prijatan osećaj hlađenja.

Hemoroidi

APIHEM A SUPOZITORIJE

APIHEM A SUPOZITORIJESupozitorije sa propolisom, voskom, biljnim uljima kantarionom i nevenom, olakšavaju tegobe kod hemoroida.

FITO ČEPIĆI SA KANTARIONOM I NEVENOM

FITO ČEPIĆI SA KANTARIONOM I NEVENOMUljani ekstrakt cveta kantariona, nevena i žalfije sa dodatkom vitamina A, D i E, ublažavaju tegobe kod hemoroida.

APIHEM-A KREMA

APIHEM-A KREMAMast od propolisa, kantariona i nevena u vosku i provereno olakšavaju tegobe koje nastaju zbog hemoroida. Redovnom upotrebom prestaje osećaj pritiska u analnom predelu, svrab, žarenje i bol.

HIPERICUM SUPOZITORIJE

HIPERICUM SUPOZITORIJEEkstrakt kantariona efikasno revitalizuje vaginalnu sluzokožu, deluje protivupalno i antibakterijski, ubrzava zarastanje ranica na grliću materice. Pomaže kod ranica na grliću materice.

TRILAX MELEM

TRILAX MELEMBokvica, kantarion, hajdučica, neven i gavez u biljnom melemu za ublažavanje problema kod hemoroida.

MELEM ZA HEMOROIDE

MELEM ZA HEMOROIDE

Melem za hemoroide, napravljen od kombuhe, nevena i drugih biljaka. Neven blagotvorno deluje na stabilizaciju zidova venskih krvnih sudova i samim tim smanjuje otok i bolove, što pozitivno utiče i protiv upala hemoroida.

ŠUMEL

ŠUMEL

Medeni sirup Šumel, zahvaljujući umirujućem dejstvu odabranih biljaka, otklanja veliki broj tegoba  sistema organa za varenje, poboljšava probavu, efikasno prazni creva, obnavlja sluzokožu creva. Vrlo je efikasan i kod hemoroida, kako spoljašnjih tako i unutrašnjih.

PILEX MAST

PILEX MAST

Biljno-mineralni proizvod namenjen nezi hemoroida. Aktivni principi pet biljaka, uz boraks i cink-oksid, poboljšavaju cirkulaciju i elastičnost krvnih sudova sprečavajući njihovo pucanje i doprinose smirivanju zapaljenja. 

PILEX TABLETA

PILEX TABLETA

Polikomponentni biljni proizvod,  olakšavaju tegobe kod hemoroida koji ne zahtevaju hirušku intervenciju. Doprinose jačanju venskog zida i smanjenju krvarenja. Sprečavaju razvoj upalnog procesa, ublažavaju bol i svrab. 

HEMORR-EX

HEMORR-EX

 Melem od kantariona, nevena, propolisa, voska i ruzmarina, isceljuje, umiruje i ublažava krvarenja hemoroida.

HEMOVEN

HEMOVEN

Krema za negu analnog predela. Aktivne materije ekstrakata divljeg kestena, japanskog bagrema, lanilista, gaveza, kantariona, muške bokvice, nevena, koprive, hajdučke trave i drugog odabranog bilja blagotvorno deluju na kožu i sluzokožu.

Dijabetes

Preparati za smanjenje šećera u krvi

PRAH LISTA PAPAJE

PRAH LISTA PAPAJE

Bogat enzimom papainom, koji pomaže oslabljenom pankreasu da vari proteine tako da oni ne postaju toksični u crevima. Uzimanje papaje nakon jela poboljšava varenje, sprečava nadimanje i hronične probavne smetnje (dispepsiju).

COPRINUS KAPSULE I PRAH

COPRINUS KAPSULE I PRAHReguliše nivo šećera u krvi, smanjuje upalne procese u organizmu i smanjuje rizik od pojave kardiovaskularnih bolesti izazvanih dijabetesom. Čuva ćelije pankreasa koje proizvode insulin. U obliku kapsula ili praha.

DIAFORM

DIAFORMPreparat na bazi aričoke, čička i koprive, pomaže u regulisanju nivoa šećera u krvi.

ULJE D

ULJE DHladno ceđeno ulje sa ekstraktima piskavice, žutog noćurka, crnog kima, kikirikija i cimeta. Piskavica normalizuje glukozu nakon obroka i poboljšava reakciju organizma na izlučeni insulin, a smanjuje i nivo ukupnog holesterola i triglicerida.

KURKUMA

KURKUMA

Za prevenciju dijabetesa, unapređuje funkcionisanje tzv. beta ćelija u pankreasu, koje su zadužene za lučenje insulina.

PISKAVICA ULJE

PISKAVICA ULJE

Svojstva piskavice bila su poznata i Hipokratu. Pomaže kod mnogih bolesti, pre svih dijabetesa, jer podstiče ravnotežu šećera u krvi kod oba tipa ovog oboljenja.

PISKAVICA PRAH

PISKAVICA PRAH

Svojstva piskavice bila su poznata i Hipokratu. Pomaže kod mnogih bolesti, pre svih dijabetesa, jer podstiče ravnotežu šećera u krvi kod oba tipa ovog oboljenja.

GLUCORATROL

GLUCORATROLSmanjuje insulinsku rezistenciju, nivo glukoze i lipida u krvi, doprinosi uspostavljanju metaboličke ravnoteže. Zbog ovih efekata uvršten je u prirodnu terapiju osoba sa insulinskom rezistencijom, predijabetesom i dijabetesom.

MORINGA ZELENI ČAJ

MORINGA ZELENI ČAJ

Kontroliše nivo glukoze u krvi i dijabetičarima poboljšava san. Pomaže kod kancera, reumatizma, artritisa, visokog nivoa holesterola, kardiovaskularnih oboljenja, infekcija, pada imuniteta, pojačava oštrinu vida...

ČAJ SA CIMETOM

ČAJ SA CIMETOM

Mešavina biljaka sa cimetom pomaže da dijabetes držite pod kontrolom

ULJE CIMETA

ULJE CIMETA

Deluje kod problema sa varenjem,  zaustavlja krvarenje,
normalizuje menstruaciju, pomaže kod prehlade i zapaljenja grla, zaustavlja bolove u udovima, ukočenost mišića, deluje protiv kožnih parazita i ujeda insekata, poboljšava raspoloženje,  deluje kao afrodizijak. 

DIABENON

DIABENON

Preparat od gorke dinje sprečava stvaranje novog šećera uz pojačanje potrošnje već stvorenog, pomaže lučenje insulina i povećava osetljivost ćelija na insulin, podstiče stvaranje belančevina u jetri,  sprečava rast tumora prostate, debelog creva, dojke i pankreasa...

Jetra, žuč

Preparati za regeneraciju jetre

ULJE SEMENA DIVLJE ŠARGAREPE

ULJE SEMENA DIVLJE ŠARGAREPEČisti jetru i bubrege i deluje kao digestivni tonik. Pomaže kod hepatitisa i drugih simptoma zatrovane jetre, dok u isto vreme čisti digestivni sistem i celo telo. Pomaže kod artritisa, edema, reumatizma, akumulacije otrova u mišićima i zglobovima.

GUJINA TRAVA – ULJE

GUJINA TRAVA – ULJEHladno cedjeno ulje semena gujine trave, jak antioksidans upotrebljava se kod bolesti jetre, žuči, dijabetesa, visokog holesterola, niskog krvnog pritiska, psorijaze.

KAPI MASLAČKA

KAPI MASLAČKAOdličan za detokcikaciju jetre, pomaže kod virusnih infekcija, stimuliše protok žuči ima blagi diureticki efekat. Pročišćava mokraćne puteve, ima blagotvorno dejstvo na bešiku i bubrege, antitumorsko dejstvo.

GUJINA TRAVA

GUJINA TRAVASilimarin iz biljke gujina trava čisti jetru, pospešuje regeneraciju njenih ćelija i višestruko je jači antioksidans od vitamina E. Najznačajnija upotreba gujine trave odnosi se na lečenje hroničnih oboljenja jetre nastalih različitim funkcionalnim poremećajima

LIV. 52

LIV. 52

8 biljaka za regeneraciju jetre. Preporučuje se 
kao pomoć kod  hepatitisa, oštećene jetre od alkohola, rane ciroze, gubitka apetita, zaštite jetre od štetnih lekova i hrane, održavanja zdravog nivoa jetrenih enzima.

ULJE MASLAČKA

ULJE MASLAČKA

Efikasno ublažava poremećaje protoka žuči, podstiče prirodni proces regeneracije. Delotvorno je i kod povišenog šećera u krvi, alergija, povišenog krvnog pritiska, kožnih problema,  bolnog mokrenja. Izuzetno je dobro kod ženskih oboljenja, reguliše problem zadržavanja vode u organizmu, ublažava probleme sa bubrezima i bešikom...

ČAJ OD MASLAČKA

ČAJ OD MASLAČKA

Odličan za detokcikaciju jetre, pomaže kod virusnih infekcija, stimuliše protok žuči, ima blagi diuretički efekat. Pročišćava mokraćne puteve, ima blagotvorno dejstvo na bešiku i bubrege, antitumorsko dejstvo.

HEPATOMEL

HEPATOMEL

Preparat na bazi meda i biljke žutice,  preporučuje se u slučaju lošeg funkcionisanja jetre, a štiti ćelije jetre od toksina i otrova koji remete njeno funkcionisanje.

Urogenitalni trakt

Preparati protiv infekcija bubrega i bešike

ULJE ORIGANA

ULJE ORIGANA Efikasno pomaže protiv: prehlade i gripa, infekcija - kandide, ešerihije, kožnih poremećaja, problema sa disanjem i sinusima, problema sa ustima, poremećaja varenja, opekotina, posekotina, rana, upale mišića i zglobova...

ORIGANO ČAJ

ORIGANO ČAJ

Pomaže u borbi protiv virusa, gljivica i bakterija (kandide, ešerihije, stafilokoke, salmonele...), astme, bronhitisa, upale sinusa, gripa i kašlja, reumatskih bolova i bolova u zglobovima.

ETARSKO ULJE DIVLJEG ORIGANA

ETARSKO ULJE DIVLJEG ORIGANA

Pomaže u borbi protiv virusa, gljivica i bakterija (kandida, ešerihija, stafilokoke, salmonela...), astme, bronhitisa, upale sinusa, gripa i kašlja, reumatskih bolova i bolova u zglobovima.

DARIN MED 3 PRO

DARIN MED 3 PRO

Olakšava simptome: smanjuje otoke, poboljšava mlaz urina kod mokrenja i smanjuje česta manja mokrenja tokom noći

CYSTONE

CYSTONE

Odabrene biljke za sprečavanje nastanka peska i kamena u bubregu i mokraćnim putevima, olakšavanje izbacivanje peska i kamena iz bubrega i mokraćnih puteva, obnavljanje urinarnih infekcija nakon njihovog izlečenja.

Prostata i sterilitet

Preparati za obolelu prostatu

KARAMBA SIRUP

KARAMBA SIRUPPreparat Karamba je suptilno osmišljena kombinacija biljnih uroantiseptika i diuretika. Izuzetno je efikasan protiv tegoba u vezi sa upaljenom i/ili uvećanom prostatom.

PROSTANINE

PROSTANINEEkstrakt ploda testeraste palme i afričke šljive, pomoć oboleloj i uvećanoj prostati

PROSTASABALJ

PROSTASABALJEkstrakt palme sabalj sa cinkom, ekstraktima ehinacee i ginko bilobe. Utiče na normalizaciju i održavanje funkcije prostate; sprečava nastanak otoka i upala; normalizuje izlučivanje mokraće.

FERTIL PLUS

FERTIL PLUSFERTIL PLUS je namenjen muškarcima koji žele da imaju dete. Sadrži univerzalnu formulu za antioksidantni proces - vitamin C, vitamin E, selen i cink... Povećava broj, povećava pokretljivost i utiče na normalan oblik spermatozoida.

BUNDEVA U TABLETAMA

BUNDEVA U TABLETAMA

Prirodni preparat napravljen po jedinstvenoj tehnologiji kriopraska, bogat izvor vitamina i minerala. Pomoć uvećanoj prostati. 

ADAM I EVA

ADAM I EVA

Potpuno prirodni proizvod, napravljen od peruanske make i korena žen-šena, podstiče seksualnu funkciju i povećava seksualnu sposobnost i kod žena i kod muškaraca i može da pomogne da probleme ubrzo otklonite.

SPEMAN

SPEMAN

Tablete namenjene su muškarcima, doprinose njihovom reproduktivnom zdravlju radi boljeg kvaliteta spermalne tečnosti i spermograma. Ovaj preparat predstavlja kombinaciju biološki aktivnih sastojaka koji potiču iz različitih biljaka, pre svih od indijskog žen-šena, biljke vodoper koja povećava protok krvi u polnom organu, zelene salate, dok se semenke ljubičastog pasulja koriste za povećanje broja spermatozoida. 

ULJE BUNDEVE

ULJE BUNDEVE

Odličan izvor esencijalnih masnih kiselina, antioksidanata, vitamina i sterola, deluje kao diuretik, poboljšava kvalitet spermatozoida i zdravlje kože, jača imunitet i uravnotežuje hormone. Poznato je i po blagotvornom delovanju na prostatu.

PROSTA MEDIS

PROSTA MEDIS

Polen, propolis, seme bundeve, breza, peršun, uva, vranilova trava, kantarion i seme lana u bagremovom i suncokretovom medu, pomažu kod problema urogenitalnog trakta.

Koštano zglobni sistem

Preparati kosti, ublažavanje bolova kod reume, artritisa...

HOKKAIRO FLASTERI

HOKKAIRO FLASTERIKoristi se kod bolova u donjem delu leđa i kolenima, kod diskus hernije i slabe cirkulacije. Flaster se može staviti na leđa ili ramena kada želite da ih utoplite ili umanjite bol na određenom mestu. Kod glavobolje i sličnih tegoba, flaster stavite na rame, a za tegobe usled ciklusa kod žena, na donji deo leđa ili na stomak.

KENTAUR

KENTAURPrirodan biljni preparat koji sadrži ekstrakt hamamelisa, mentola, kamfora i etarskog ulja ruzmarina. Preporučuje se kod reumatskih tegoba, bolova u kolenima, krstima, kukovima i skočnim zglobovima. Idealan je za bolne, umorne, otečene noge kao i za probleme uzrokovane proširenim venama i slabom cirkulacijom. Pomaže kod sportskih povreda.

REUMAR

REUMARĐavolja šapa i kora bele vrbe, efikasno sredstvo za ublažavanje reumatskih i tegoba izazvanih artritisom.

HIJALURONSKA KISELINA

HIJALURONSKA KISELINAPomaže kod osteoartritisa, povreda zglobova, degenerativnih promena zglobova, otežane pokretljivosti i bolova u zglobovima. Zaustavlja gubljenje koštane mase, deluje i kao omotač za kosti, omogućava zglobovima da nose težinu i da se odupru pritiscima.

MELEM ZA REUMU

MELEM ZA REUMU

Napravljen od kombuhe, ruzmarina, nane i drugih biljaka, ovaj preparat pomaže da pokreti budu lakši i širi, manje bolni, da se ispravite i opustite i da kriza može da prođe. 

ULJE JEČMENE TRAVE

ULJE JEČMENE TRAVEŠtiti hrskavicu, podmazuje zglobove, smanjuje bolove i povećava pokretljivost zglobova.

TENTORIUM

TENTORIUMMast sa pčelinjim otrovom, blagotvorno utiče na bolesti radikulitisa, išijasa, osteohondrosisa, dečije cerebralne paralize, parkinsonove bolesti, multiple skleroze, bolesti proširenih vena, hroničnih upalnih procesa, tireotoksikoze, psorijaze, neurodermitisa itd.

MAST OD GAVEZA

MAST OD GAVEZAPomaže kod uganuća, otoka, bolova u zglobovima, gihta kostobolje, poremećaja cirkulacije. Ubrzava oporavak nakon lomova i skidanja gipsa, ili da im je pomogao kod gihta, kostobolje, poremećaja cirkulacije…

SMIRIBOL

SMIRIBOLBiljni balzam koji pomaže kod glavobolje, migrene, upala sinusa, povišene temperature, bolova u zglobovima... Blag i prijatan miris bilja, deluje poput aromaterapije kod nervne napetosti.

ARTRO AKTIV BALZAM

ARTRO AKTIV BALZAMOmogućava ćelijama hrskavice najbolje uslove za obnavljanje tkiva. Poboljšava sastav i sposobnost podmazivanja zglobne tečnosti i normalizuju njeno stvaranje, smanjuju razaranje i pomaže obnavljanju hrskavice.

MAGNESIUM CHLORIDE GEL

MAGNESIUM CHLORIDE GELUblažava upalu mišića, bol u vratu i leđima, ukočenost u nogama i rukama, osteoporozu, depresiju, nesanicu, stres, hipertenziju, aritmiju srca, dijabetes.

ULJE RASTAVIĆA

ULJE RASTAVIĆAPomaže kod boljeg izbacivanja tečnosti, obnavljanja hrskavice, zarastanja preloma, problema mokraćnih kanala, problema s bešikom i prostatom, jačanja ligamenata i tetiva.

ULJE O

ULJE OŽuti noćurak, riblje ulje, soja, ulje susama, rastavić, kopriva, crni kim, kantarion, ruzmarin, hajdučka trava i drugo bilje u Ulju O, za efikasnu pomoć kod osteoporoze.

ULJE KURKUME

ULJE KURKUME

Efikasno pomaže kod kancera, HIV/AIDS, Alchajmerove bolesti, infekcija urinarnog trakta, amenoreje, hemoroida, kamena u žuči, bolesti koje se prenose polnim putem i  problema sa jetrom.

AD3+OMEGA 3

AD3+OMEGA 3

AD3+Omega 3 jača imunitet i kosti, reguliše trigliceride i holesterol, pospešuje funkciju mozga.

KAPI GAVEZA

KAPI GAVEZA Odlično je prirodno sredstvo protiv zapaljenja tetiva, artritisa, oticanja, uganuća ili iščašenja zglobova, bolova u leđima i udovima, oštećenja pršljenova, gihta, osteoporoze.

KALCIJUM ŠUMEĆE TABLETE

KALCIJUM ŠUMEĆE TABLETE

Nedostatak kalcijuma može da bude uzročnik raznih poremećaja - smanjenje koštane mase. povišenog krvnog pritiska, depresije... Ukus limuna i pomorandže.

Apiireumin

Apiireumin

 Sadrži glicerinski ekstrakt propolisa, metilsalicitata, mentola, kamfora i etarska ulja. Pomaže kod kod akutnih i subakutnih reumatskih oboljenja, vanzglobnog reumatizma, sportskih povreda, umora i grčeva u nogama

RUMALAYA TABLETE I GEL

RUMALAYA TABLETE I GEL
Tablete od mirte, tamjana, galganta, sladića, giloje i babinog zuba pomažu kod reumatoidnog artritisa, spondilitisa, osteoartritisa, gihta, išijalgije, bolova u zglobovima. Gel smanjuje upale i neprijatnosti koji ga prate.

PERLUXAN

PERLUXAN

Dovodi do brzog smanjenja bolova i poboljšanja funkcije zglobova za samo dva sata nakon uzimanja kapsule, doprinosi zdravlju zglobova i povećanju njihove mobilnosti, bez gastrointestinalnih tegoba.

OS-M KREMA ZA MASAŽU

OS-M KREMA ZA MASAŽU

Ekstrakt rusomače i virka u  OS-M melemu jača mišiće i zglobove, smanjuje bolove kod reume, artritisa, artroze, koksartroze, osteoporoze, spondilartroze, gihta...

Respiratorni sistem

Preparati za oboljenja respiratornog sistema - bronhitis, kašalj, astma

B4

B4

Med sa dodatkom biljnih estrakata. List kupine, list šumske jagode, cvet nevena, cvet gloga sa listom, plod šipka, cvet bagrema, anis, za poboljšanje rada disanjih organa. 

EXTRIMUN

EXTRIMUNPreparat Extrimun pomaže imuni odgovor kod hroničnih oboljenja disajnih organa, probavnog trakta, urinarnih infekcija, oboljenja jetre i pluća. Smanjuje umor, povećava vitalnost i energiju organizma.

SINUSAN

SINUSANIzuzetno snažan i potpuno prirodan rastvor za nos koji u sebi sadrži jone srebra. Sprej se koristi kao sredstvo za higijenu i deluje duboko u nosnoj šupljini. Brzo i efikasno „otvara“ sinuse.

BRONHIMED

BRONHIMEDEkstrakt belog sleza, propolisa, etarsko ulje timijana i lipov med. Koristi se kod bronhitisa, kašlja i drugih bolesti disajnih organa.

BRONHI SIRUP

BRONHI SIRUPLipov med, ekstrakt propolisa, timijana, belog sleza i mente. Ubažava tegobe kod oboljenja disajnih puteva i povećava otpornost pluća.

BRONHI MED

BRONHI MED

Lipov med, ekstrakt propolisa, tinktura timijana, ekstrakt belog sleza i mente, ublažava tegobe kod oboljenja disajnih organa i povećava otpornost pluća. Olakšava izbacivanje bronhijalnog sekreta, smiruje grčeve bronhijalnih glatkih mišića. 

SEPTILIN

SEPTILIN

Biljno-mineralni dijetetski proizvod, koristi se kao prirodni imunomodulator i deluje protiv svih infekcija respiratornog sistema.

BRONHIMED

BRONHIMEDStimuliše rad disajnih organa, deluje antiseptički, sanira respiratorne infekcije. Koristi se kod nazeba, bronhitisa i astme, upale grla i glasnih žica. Oblaže sluznicu ždrela, ublažava nadražaj na kašalj, olakšava disanje, a zahvaljujući propolisu ima blago antibakterijsko delovanje.

BRONHI

BRONHI

Bronhi, napravljen od meda, nane, majčine dušice, podbela i bokvice ublažava tegobe kod oboljenja disajnih organa i povećava otpornost pluća. Olakšava izbacivanje bronhijalnog sekreta, smiruje grčeve bronhijalnih glatkih mišića.

ULJE EUKALIPTUSA

ULJE EUKALIPTUSA

Eukaliptus ublažava bolove, smanjuje otoke i suzbija razvoj bakterija i virusa, ublažava probleme disajnih organa, sprečava nastanak infekcija i ubrzavaju zarastanje rana. Olično je za žuljeve, opekotine, posekotine, ogrebotine i ubode insekata, kao i ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima. 

A&S KAPI

A&S KAPI

Biljne kapi sa ekstraktom osam lekovitih biljaka za saniranje akutnog i hroničnog zapaljenja sinusa, alergijskog sinusitisa i polipa u nosu.

PROPOLIS KAPI SA BOKVICOM

PROPOLIS KAPI SA BOKVICOM

Bokvica deluje kod raznih upala kože i sluznice, kod gnojnih procesa i rana, a naročito je efikasna protiv stafilokoka. Koristi se kod upala disajnih puteva, kao i kod upala i čireva u želudačno-crevnom traktu zbog delovanja sluzi i tanina. U sinergiji sa propolisom dejstvo bokvice se pojačava.

STOP-A

STOP-A

Koren zečijeg trna, žalfija, smilje, podbel, matičnjak, dobričica u livadskom medu, efikasno su sredstvo u prevenciji, i kod akutnih alergijskih stanja.

BRONHIMED

BRONHIMED

Preparat od bagremovog meda sa nanom, bokvicom, majčinom dušicom, omanom
i anisom, poznatim biljnim zaštitnicima disajnih puteva.

BRONHO MEDIS

BRONHO MEDIS

Preparat sačinjen od livadskog meda, polena, propolisa, borovih iglica, lista bokvice, korena belog sleza i podbela. Blagotvorno deluje kod bronhitisa, sinusitisa, astme, plućnih infekcija, zapaljenja pluća, kod kašlja i iskašljavanja

Žensko zdravlje i sterilitet

Preparati za žensko zdravlje

SI PLUS

SI PLUSOdržava vitalnost grudi, pomaže kod cisti na grudima, jača imunitet i štiti organizam od slobodnih radikala, hemijskih i fizičkih agenasa iz okoline, deluje inflamatorno.

DARIN MED

DARIN MEDIdealan stimulator imunološkog sistema i mlečnih žlezda, pomaže u otklanjaju degenerativnih promena na dojkama

APIVAG A

APIVAG AVaginalete sa propolisom, voskom, biljnim uljima, kantarionom i nevenom.

Femisan B

Femisan BBiljne kapi na bazi lekovitog bilja, ublažavaju probleme menopauze, deluju preventivno protiv šećerne bolesti, visokog krvnog pritiska, arterioskleroze i osteoporoze, i dovodi do znatnog poboljšanja zdravstvenog stanja.

MIKOAKTIV VAGITORIJE

MIKOAKTIV VAGITORIJEEkstrakt propolisa, nevena i kantariona pomaže kod kod gljivičnih infekcija vaginalne sluzokože, nakon upotrebe antibiotika, preventivno kod osoba sklonih čestim vaginalnim kandidijazama.

HIPERICUM VAGITORIJE

HIPERICUM VAGITORIJEEekstrakt kantariona deluje revitalizujuće na vaginalnu sluzokožu, protivupalno, antibakterijsko, ubrzava zarastanje ranica na grliću materice.

FITOAKTIV VAGITORIJE

FITOAKTIV VAGITORIJE Eekstrakt nevena, žalfije, belog luka, kantariona, hajdučke trave, kamilice pomaže kod bakterijskih infekcija vaginalne sluzokože, nakon upotrebe antibiotika, preventivno kod osoba sklonih čestim vaginalnim infekcijama...

Femisan A

Femisan ABiljne kapi na bazi lekovitog bilja, bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona.  Za očuvanje zdravlja i funkcija reproduktivnih organa žena od perioda puberteta do menopauze.

ULJE ŽUTOG NOĆURKA

ULJE ŽUTOG NOĆURKA

Idealno za ublažavanje klimakteričnih tegoba, ovo ulje se preporučuje i osobama koje boluju od dijabetesa, pate od artritisa, gihta ili imaju menstrualne bolove i klimakterične tegobe. Savršen je čistač krvi, snižava nivo holesterola, poboljšava cirkulaciju, sprečava zgrušavanje krvi i upalu vena, pomaže kod hemoroida.

PERUANSKA ČAROBNA MAKA U KAPSULAMA

PERUANSKA ČAROBNA MAKA U KAPSULAMA

Stimuliše hipofizu i hipotalamus, koji aktiviraju jajnike, bubrežne kanale,  štitastu žlezdu 
i pankreas tako da proizvedu dovoljno hormona.

PERUANSKA ČAROBNA MAKA U PRAHU

PERUANSKA ČAROBNA MAKA U PRAHU

Stimuliše hipofizu i hipotalamus, koji aktiviraju jajnike, bubrežne kanale,  štitastu žlezdu 
i pankreas tako da proizvedu dovoljno hormona. 

ULJE MAČIJE KANDŽE

ULJE MAČIJE KANDŽE

Mačija kandža pomaže kod različitih bolesti i poremećaja, pre svih kod klimaksa i hormonskih poremećaja, ali i kod artritisa, reumatizma, neuralgije, hronične upale svih vrsta, virusnih bolesti, reume, čira na želucu, a rešava i problem upale sluzokože creva, jednjaka, usne duplje…

VAGINALETE OD KANTARIONA, ŽALFIJE I NEVENA

VAGINALETE OD KANTARIONA, ŽALFIJE I NEVENA Koriste se za reepitelizaciju sluzokože grlića materice i vagine, otklanjaju simptome zapaljenja i belog pranja. Sastojci ekstrakata ovih biljaka pokazali su se efikasno i protiv određenih bakterija i gljivica.

Nervni sistem

Preparati za smirenje, nesanicu, pamćenje

GOTU KOLA ČAJ

GOTU KOLA ČAJZa poboljšanje cirkulacije u mozgu i bolje pamćenje i jačanje intelektualnih sposobnosti i memorije. Deluje i kod umora, nervoze, anksioznosti, psihičkih poremećaja, Alchajmerove bolesti i depresije.

ULJE BRAMI

ULJE BRAMIBrami je jedna od najboljih biljaka za podmladjivanje moždanih ćelija i nervnog sistema. Ulje pomaže u očuvanju funkcija mozga, jača koncentraciju, poboljšava pamćenje.

ULJE AŠVAGANDA

ULJE AŠVAGANDAPomaže u rekonstrukciji nervnog sistema, pomaže kod Alchajmerove bolesti. Preporučuje se kombinacija sa Uljem brami.

MATIČNJAK U MEDU

MATIČNJAK U MEDUJedna od najmoćnijih kombinacija za smirenje nervnog sistema, protiv nesanice i nervoze i za sprečavanje simptoma depresije. Dobar izbor u borbi protiv glavobolja.

ULJE KARANFILIĆA

ULJE KARANFILIĆA

Karanfilić urbzava rad mozga, povećava koncentraciju. Ulje se uglavnom koristi kao osveživač vazduha u prostorijama, stvaranjem pare. Prirodni afrodizijak, stimulativno deluje na psihu i uklanja mentalnu iscrpljenost i stres...

RELAX MEDIS

RELAX MEDIS

Mešavina livadskog meda, polena, propolisa, matičnjaka, valerijane, gloga, majčine dušice i timijana, za poboljšanje nervnog sistema, jaču memoriju i bolji san i raspoloženje.

Tiroida

Preparati kod oboljenja štitne žlezde

ŠTITMEL

ŠTITMELKombinacija lekovitog bilja ovog mednog sirupa ima balansirajući efekat na hormonalnu funkciju štitne žlezde, dovodi do optimizacije u njenoj funkciji i umanjuje neprijatnosti koje poremećena funkcija ove žlezde ima na organizam

PANACEA MELEM

PANACEA MELEMKleka, oman, ruzmarin, matičnjak, kopriva, arnika, komorač, majčina dušica, malina i drugo lekovito bilje u melemu za tiroidu.

STRATEOMED 3

STRATEOMED 3

Bagremov med sa mešavinom lekovitog bilja: matičnjak, valerijana, nana, hmelj, kantarion, neven, vranilovka, list oraha, za ublažavanje tegoba obolele tiroide. 

TIREO MEDIS

TIREO MEDIS

Mešavina bagremovog i livadskog meda, polena, propolisa, cimeta, oraščića, žalfije i lista koprive pomaže u vraćanju hormonalne ravnoteže.

THYROVIT

THYROVITUz uravnoteženu  ishranu i biljke gagamija, ivanjsko cveće, matičnjak, kičica i kantarion u mešavini Thyrovit pomažu kod oboljenja štitne žlezde.

Želudačno-crevni trakt

Preparati za oboljenja želudačno crevnog sistema

PROBAVITA

PROBAVITA

Protiv dugotrajnog zatvora, nadimanja, lenjosti creva, da izbugite 2-4 kg za mesec dana.

ŠUMEL

ŠUMELPoboljšava probavu, dovodi do efikasnog pražnjenja creva, zaceljuje i obnavlja sluzokožu creva, deluje i na hemoroide, kako spoljašnje tako i unutrašnje.

HERICIUM

HERICIUM

Gljiva hericium pomaže kod ulkusa u želucu i crevima, gastritisa, nervnih oboljenja: demencije, Alchajmera, multiple skleroze, distrofije mišića, depresije, shizofrenije, popravlja imunitet, reguliše holesterol i šećer, smanjuje upale i otoke.

ULJE MORAČA

ULJE MORAČA

Pomoć kod bolova u stomaku i neredovne stolice, zaštita od kancera debelog creva. Morač je dobar izvor vitamina C, koji je takođe snažan antioksidans i ima sposobnost neutralizacije štetnog delovanja slobodnih radikala.

DARIN MED 2 LAKS

DARIN MED 2 LAKS

Kora krušine, list sene, cvet kamilice, plod morača i anisa i trava iva u livadskom medu. Temeljno čisti naslage na sluzokoži creva, prirodno apsorbuje toksine, konzervanse, aditive i izbacuje ih iz creva, pomaže kod problema lenjih creva i spoljašnjih hemoroida.  

ULJE MAKA

ULJE MAKA

 Mak sadrži jod, mangan, magnezijum, cink i bakar, tiamin, riboflavin, lecitin, oksalatne kiseline i amorfne alkaloide. Ulje maka sadrži i enzime koji poboljšavaju rad gastrointestinalnog trakta, varenje i stimulišu izbacivanje krajnjih produkata metabolizma hrane. 

HERBAMED 36

HERBAMED 36

Čajna mešavina za regeneraciju oštećene sluznicu želuca, pospešuje zaceljenje čira, podstiče želudac na pravilno lučenje želudačne kiseline i ostalih fermenata koji su neophodni za pravilno varenje hrane.

GASTRO MEDIS

GASTRO MEDIS

Livadski i bagremov med, polen, propolis, matičnjak, koren angelike, komorač, kim, nana i seme lana. Povoljno deluje kod problema digestivnog trakta.

PRAH PAPAJE

PRAH PAPAJEPrah lista papaje nadomešćuje „dobre“ crevne bakterije koje su uništene lekovima. Enzim papain uništava i crevne parazite. Uzimanje papaje nakon jela poboljšava varenje, sprečava nadimanje i hronične probavne smetnje.

Kandida

MIKOZIL KREMA

MIKOZIL KREMAEfikasno ublažava gljivične infekcije sa kože i noktiju. Sadrži isključivo prirodne sastojke - ekstrakte lekovitog bilja, hladno cedjeno maslinovo ulje, eterična ulja i pčelinji vosak, mogu je koristiti i deca.

Koža i kosa

Preparati za negu zdrave i bolesne kože i kose

MUMIE SAPUN

MUMIE SAPUNHrani kožu potrebnim mikroelementima i biološki aktivnim materijama i na taj način obnavlja metaboličke procese u ćelijama, poboljšava cirkulaciju i čini kožu mekom i gipkom. Istovremeno otklanja stres i napetost.

MELEM ZA PSORIJAZU

MELEM ZA PSORIJAZU

Melem za psorijazu sa kombuhom, hajdučkom travom i drugim biljkama. Kombuha sadži enzime, organske kiseline i vitamine, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe i na taj način regeneriše oštećena mesta, dok je hajdučka trava blagotvorna za zarastanje rana i za čišćenje kože. 

ULJE AVOKADA

ULJE AVOKADA

Bogato vitaminima A i E, snažnim antioksidansima, vitaminima D i C, kao i vitaminima B kompleksa. Izvanredno u borbi protiv slobodnih radikala i prevremenog starenja kože. Posebno pogodno za suvu, osetljivu i zrelu kožu, ali i kožu sklonu alergijama.

ULJE NIMA

ULJE NIMA

Dobija se hladnim ceđenjem plodova drveta nima. Deluje protivupalno, antibakterijski, antivirusno, antiseptički i adstringentno,  pomaže kod mnogih kožnih problema, poput akni, opekotina, ekcema, psorijaze, svraba

MARBO ŠAMPON

MARBO ŠAMPON Aktivni sastojci koprive podstiču lokalnu cirkulaciju i obnovu korena dlake, ekstrakti žalfije i ruzmarina regulišu lučenje sebuma i umiruju iritiranu kožu glave.

MARBO AKTIVATOR

MARBO AKTIVATORPrirodna formula na bazi ruzmarina, koprive, bršljana, žalfije, belog luka... protiv alopecia areate, aktivira rast nove kose na ogolelim mestima.

PROPOLIS KOMPOZITUM

PROPOLIS KOMPOZITUMZa dezinfekciju površinskih rana, protiv infekcije kože i sluzokože.

3D MASKA ZA LICE OD PUŽEVOG SERUMA

3D MASKA ZA LICE OD PUŽEVOG SERUMA

3D maska od celuloze natopljena puževim serumom brzo i efikasno regeneriše i isceljuje problematičnu kožu sklonu aknama i duboko je i dugotrajno hrani i hidrira. 

VUČJAK 2

VUČJAK 2 Efikasan preparat protiv virusnih bradavica (na koži i genitalijama, kod upala grlića materice, gljivica), napravljen je od devet biljaka, maslinovog ulja i pčelinjeg voska.

VUČIJI MELEM

VUČIJI MELEMDeset lekovitih biljaka, maslinovo ulje i pčelinji vosak dobra su garancija da se ovaj preparat može mazati na otvorene rane. Blagotvoran je za sve promene na koži i sluzokoži, za sve uzraste. Pomaže kod zapaljenja rana od dekubita, rana od šećerne bolesti, kod psorijaze, zapaljene kože lica, vitiliga, masnog tkiva, herpesa, opekotina, uboja, sportskih povreda…

KREMA ZA LICE OD ARONIJE, KOMBUHE I MEDA

KREMA ZA LICE OD ARONIJE, KOMBUHE I MEDAAntioksidantna svojstva tri moćna sastojka pomažu u otklanjanju toksina i štetnih materija i delovanjem na najsitnije krvne sudove olakšavaju apsorpciju kiseonika i hranljivih materija na koži lica.

ULJE SEMENKI MALINE

ULJE SEMENKI MALINE

Sprečava oštećenja koža izazvana UV zracima. Na plaži se može koristiti kao blagi prirodni zaštitni faktor ili kao dodatak preparatima za sunčanje. Pogodno je za tretiranje strija, ekcema, dermatitisa i drugih upalnih stanja.

SOL 100% NATURAL CRYSTAL DEODORANT u stiku

SOL 100% NATURAL CRYSTAL DEODORANT u stiku100% prirodan, napravljen od mineralnih soli, obezbedjuje celodnevnu zaštitu od neprijatnih mirisa, ne sadrži parabene, ne sadrži aluminium chlorohydrate, bez mirisa, bez alkohola, pogodan za hipersenzitivne osobe.

SOL 100% NATURAL CRYSTAL DEODORANT sprej

SOL 100% NATURAL CRYSTAL DEODORANT sprejDezodorans napravljen od 100% od prirodnih mineralnih soli (Potassium Alum) čiji molekuli na koži formiraju zaštitni film koji inhibira razvoj bakterija, istovremeno ne sprečavajući prirodni proces eliminacije toksina iz organizma, tj. znojenje.

SOL FOOT POWDER

SOL FOOT POWDERMineralne soli u prahu obezbeđuju celodnevnu svežinu i zaštitu od neprijatnih mirisa bez obzira na kvalitet obuće. Kada se rasprši unutar patika ili cipela SOL Foot Powder, u kontaktu sa stopalima, stvara zaštitnu barijeru koja onemogućava razvoj bakterija koje predstavljaju glavni uzrok pojave i širenja agresivnih i vrlo neprijatnih mirisa.

RELAX

RELAXGel na bazi cvetnih esencija dr Baha otklanja simptome glavobolje i napetosti, a zbog aktivnog sastojka mente povoljno deluje i na disajne organe u slučaju sinusitisa i prehlade. Kao ni ostali proizvodi ove kolekcije, ni Relax gel ne sadrži veštačke konzervanse, ni boje.

DONKEY MILK SOAP

DONKEY MILK SOAPSapun sa magarećim mlekom čisti kožu, oslobađa je od mrtvih ćelija, hrani i pomaže joj da bolje upije vitamine, čuva elastičnost kože i obezbeđuje prevenciju od bolesti.

Q10 DNEVNA KREMA

Q10 DNEVNA KREMA Q10 dnevna krema na bazi bademovog ulja, vitamina A i D, obogaćena koenzimom Q10 kao izuzetnim antioksidansom koji reguliše i vraća prirodnu elastičnost koži lica i tela i dovodi do njenog podmlađivanja.

Q10 NOĆNA KREMA

Q10 NOĆNA KREMA Q10 noćna krema pored bademovog ulja, vitamina A i D, obogaćena je koenzimom Q10 i vitaminom E koji štiti kožu od prevremenog starenja, ublažava bore i doprinosi zdravijem izgledu kože.

ULJE MORINGE

ULJE MORINGE

Čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja umor, umanjuje bubuljice i sprečava da se ponovo pojave, smanjuje bore i sprečava opuštanje mišića lica, pomaže kod psorijaze i ekcema.

MORINGA SAPUN

MORINGA SAPUN

100% prirodni, ručno pravljeni sapun, bez hemikalija, aditiva i boja, za zdrav, mladolik i blistav izgled kože, usporava starenje kože, stimuliše regeneraciju ćelija, deluje antibakterijski, pomaže protiv upala i akni.

AROMAZORA

AROMAZORA

Čvrsta krema koja se topi na temperaturi tela i stvara tanki film na koži. Daje glatkoću koži, sprečava isušivanje i održava elastičnost, smiruje iritacije i upale i veoma dobro deluje na oštećenja na koži. Koristi se u tretmanima strija, ožiljaka, suve i oštećene kože.

COLIĆ KREME

COLIĆ  KREME

Kolekcija Dr Colić Beauty Therapy sadrži preparate za dnevnu i noćnu negu, bazirane na hijaluronskoj kiselini inkorporiranoj u emulzijama koje koža odlično upija. Redovnom lokalnom primenom na kožu lica i vrata, popunjava upalo vezivo i obezbeđuje dobru hidrataciju.

COLIĆ MASKE

COLIĆ MASKE

Dr Colić maske pružaju prijatan osećaj i zadovoljstvo, efikasne su, brzo deluju i izuzetno se lako koriste.

VIHOR ŠAMPON EKSTRAVOLUMEN

VIHOR ŠAMPON EKSTRAVOLUMENBiljna formula za povećanje volumena kose, protiv seboreje i peruti. Na bazi morskih algi i lekovitog bilja, namenjen za svakodnevno pranje kose dece i odraslih.

VIHOR LOSION - AKTIVATOR

VIHOR LOSION - AKTIVATORAktivira rast kose, a na obolelim mestima eliminiše perut i seboreju. Aktivne supstance iz morskih algi i bilja snabdevaju koren dlake vitaminima i proteinima neophodnim za rast kose.

HIMALAJSKE KAPI

HIMALAJSKE KAPI

Jedinstvena mešavina ulja, pomaže u prevenciji i tretmanu kardiovaskularnih problema, dijabetesa, Alchajmera, glavobolja, tegoba sa varenjem, kožnih bolesti...

SOLUSEPT

SOLUSEPTPropolis i lekovito bilje -  brđanka, kamilica, srdobolja, hajdučka trava. Dezificijens opekotina i otvorenih rana. Efikasan kod upale desni i gljivičnih oboljenja kože i sluzokože.

ULTRAGEL: HIDRANTNA MASKA SA BIOPEPTIDIMA

ULTRAGEL: HIDRANTNA MASKA SA BIOPEPTIDIMA

Prirodna zamena za botoks. Optimalna popunjenost i zadržavanje vlažnosti pomoću pet vrsta najnaprednijih peptida, hijaluronske kiseline, aloe vere i  koncentrovanog seruma od puža. Zateže kožu i sprečava pojavu novih bora.

MOĆ PET BILJAKA 30+ (45 ml)

MOĆ PET BILJAKA 30+ (45 ml)

Za očuvanje mladosti kože, aloe vera za dubinsku hidrataciju, mleko ovsa  hrani kožu, ekstrakt peršuna za lepši ten kože, nektar deteline štiti kožu od spoljnih uticaja... 

ČISTA LINIJA 45+ (45 ml)

ČISTA LINIJA 45+ (45 ml)

Sa ekstraktom zlatnog korena,žen-šena i latica ruže,  za elastičnu kožu bez bora i zdraviji izgled.

KREMA PROTIV CELULITA I STRIJA

KREMA PROTIV CELULITA I STRIJA

Bršljan, glavni sastojak kreme, podstiče proizvodnju hijaluronske kiseline, čime koža postaje čvršća i elastičnija. Maslinovo ulje i pčelinji vosak sadrže povećavaju mikrocirkulaciju i deluju diuretički. Etarsko ulje lavande sprečava stvaranje celulita. 

ARGANOVO ULJE

ARGANOVO ULJESpada u najmoćnija antiejdžing sredstva. Zdravoj koži vraća mišićni tonus i elastičnost, ujednačava ten, a suvu kožu dubinski hidrira. Na koži sklonoj aknama i bubuljicama suzbija preterano lučenje sebuma. Veoma je efikasno kod ekcema, psorijaze i dermatitisa. Može se koristiti i kao pakovanje za kosu i za lomljive i krte nokte.

CVEJINA MAST

CVEJINA MASTOva mast, koju proizvodi Rumex fitoterapija iz Prokuplja, napravljena je od nevena, burjana, hajdučice i mnogih drugih trava koje pomažu kod ekcema i psorijaze.

ZEOLIT PUDER ZA KOŽU

ZEOLIT PUDER ZA KOŽU

Puder za kožu efikasan je kod uklanjanja akni i bubuljica, pomaže kod uklanjanja herpesa i psorijaze, pomaže u regulisanju znojenja i uklanjanju neprijatnih mirisa, pomaže u smanjenju bola i otoka kod opekotina i ujeda insekata. Sprečava širenje gljivičnih, akterijskih i virusnih infekcija.

PSORISTOP

PSORISTOPLinija proizvoda Psoristop pomaže i obogaćuje farmakološku terapiju psorijaze, tretirajući i čisteći kožu i teme koji su skloni suvoći, svrabu i ljuštenju. Obogaćen je biljnim. U obliku sapuna, kreme i šampona.

Mršavljenje

APPETITE & WEIGHT CONTROL

APPETITE & WEIGHT CONTROLSmanjenje telesne težine na zdrav i bezbedan način, uz gukomanan formulu, obezbedjuje sporije pražnjenje želuca, čime se obezbedjuje duži osećaj sitosti, pomaže u smanjenju ukupnog i LDL holseterola, otklanja konstipaciju.

TONIAKTIV

TONIAKTIV

Toniaktiv je ukusni prirodni napitak od jabukovog sirćeta uz dodatak lekovitog bilja, namenjen eliminaciji toksina, štetnih materija i masti iz organizma. Podstiče rad svih organa, jača vitalnost i regeneriše telo.

DR COLIĆ APPETITE SUPPRESSION

DR COLIĆ APPETITE SUPPRESSION

Pinnothin je aktivni sastojak Appetitte suppression dobijen iz semena šišarki-pinjola. Pojačava osećaj sitosti i smanjuje aptetit  za 60%.

Zubi

Preparati za zdravlje zuba

ZUBNA PASTA PROTIV UPALE DESNI SA EKSTRAKTOM ŽALFIJE I ALOE VERE

ZUBNA PASTA PROTIV UPALE DESNI SA EKSTRAKTOM ŽALFIJE I ALOE VEREPored esencije pet lekovitih trava, ova zubna pasta sadrži i ekstrakte žalfije i aloe vere, smanjuje upalu i sprečava razvoj patogenih bakterija.

ZUBNA PASTA PROTIV KRVARENJA DESNI SA EKSTRAKTOM KORE HRASTA I JELE

ZUBNA PASTA PROTIV KRVARENJA DESNI SA EKSTRAKTOM KORE HRASTA I JELEPored esencije pet lekovitih trava, sadrži i ekstrakte kore hrasta i jele, smanjuje upalu i jača krvne sudove desni, zahvaljujući antibakterijskim svojstvima, sprečava razvoj patogenih bakterije. Štiti od karijesa i osvežava dah.

TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA ŠUMSKI BALZAM

TEČNOST ZA ISPIRANJE USTA ŠUMSKI BALZAMTečnost za ispiranje usta šumski balzam sa žalfijom i uljem kedrovog oraha smanjuje upalu i zahvaljujući antibakterijskim svojstvima sprečava razvoj patogenih bakterija. Ulje kedrovog oraha tonizira sluzokožu.

Oči

Preparati za zdravlje očiju

AD3 + OMEGA 3

AD3 + OMEGA 3Vitamin A doprinosi očuvanju funkcije vida, pomaže zdravlju sluznice i kože, pomaže pravilan rast i razvoj i funkcionisanje imunog sistema. Vitamin D3 pojačava imuno reakciju na infekcije, smanjuje rizik od nastanka osteoporoze, autoimunih oboljenja... Omega 3 kiseline učestvuju u izgradnji ćelijskih membrana i regulišu rast i razvoj.

ČERNIKA FORTE

ČERNIKA FORTEČernika forte sa vitaminima i cinkom je jedinstveni preparat koji smanjuje opterećenje očiju, popravlja vid i štiti mrežnjaču očiju od zračenja kompjutera i televizora.

Za decu

Preparati za decu

PROPOLIS ZA DECU

PROPOLIS ZA DECU

Propolis štiti i od različitih bolesti kože, desni i zuba. Važan je u procesu rasta i razvoja koštanog skeleta. Pospešuje dejstvo vitamina C, deluje kao prirodni imunotonik, antioksidant, baktericid i antiseptik. Na infekcije ili upale usta i grla, grizlice ili afte, propolis za decu deluje lokalno, direktno, suzbijajući bol i upalne procese. 

Knjige

Izbor literaure o zdravlju

BOŽIJA APOTEKA - ČIŠĆENJE ORGANZMA

BOŽIJA APOTEKA - ČIŠĆENJE ORGANZMASadrži stotine najboljih ruskih biljnih recepata kojima se postiže efikasno čišćenje organizma. Manastir Svetog Jovana Krstitelja objavio je ove brošure sa blagoslovom počivšeg patrijarha moskovskog i sve Rusije Alekseja II i episkopa kruševačkog Gospodina Davida.

BOŽJA APOTEKA - LEČENJE KOŽNIH BOLESTI

BOŽJA APOTEKA - LEČENJE KOŽNIH BOLESTIU ovoj brošuri objavljene su vekovima sakupljane i u praksi proverene mešavine koje vam mogu pomoći kod mnogih kožnih bolesti. Manastir Svetog Jovana Krstitelja objavio je ove brošure sa blagoslovom počivšeg patrijarha moskovskog i sve Rusije Alekseja II i episkopa kruševačkog Gospodina Davida.

GINKO – ZLATNO DOBA ŽIVOTA

GINKO – ZLATNO DOBA ŽIVOTASve o zdravstvenim benfitima ginka, stabla koje je toliko moćno da je preživelo i Hirošimu, pročitajte u knjizi Prof. dr Radiše Jančića.

HIBERNACIJSKA DIJETA

HIBERNACIJSKA DIJETAMršavite dok spavate! Hibernacijska dijeta vašem telu vraća prirodnu ravnotežu uz pomoć meda, integralne hrane i vežbi otpora. Kašičica meda pre spavanja promeniće vaš život.

PČELINJI MED

PČELINJI MEDProf. dr Milanka Erski Biljić, mikrobiolog i imunolog, prenosi deo svog iskustva u primeni meda i drugih pčelinih proizvoda. U ovoj knjizi saznajte sve o sastavu i svojstvima meda, primeni meda u terapiji, ali i kako da napravite ukusna jela sa medom.

ZDRAVLJE IZ BOŽJE APOTEKE

ZDRAVLJE IZ BOŽJE APOTEKEMonahinja Atanasija Rašić iz manastira Rukumije, preporučuje biljne mešavine koje pomažu kod najtežih oboljenja. Izuzetna knjiga na 686 strana, velikog formata i bogato ilustrovana.

DEBEO I BOLESTAN ILI MRŠAV I ZDRAV

DEBEO I BOLESTAN ILI MRŠAV I ZDRAVPRAVILNOM ISHRANOM POBEDITE SRČANI UDAR, REUMU I RAK Knjiga Helmuta Vandemakera, jednog od pionira pokreta za sirovu ishranu, svetuje potpuno odbacivanje kuvane i prerađene hrane, jer se nijedno živo biće u prirodi nije do te mere, kao čovek, udaljilo od svoje prvobitne ishrane, menjajući je kuvanjem, prženjem, pečenjem, homogenizovanjem... Umesto nezdravih kolača sa belim šećerom, isprobajte ukusne poslastice na bazi kvarka, lanenog ulja i različitog voća. Budite zdravi, vitalni i vitki promenom vrste, a ne količine hrane koju uzimate.

Prirodom protiv raka

Prirodom protiv raka Na stotine najboljih biljnih recepata koji mogu da pomognu u tretmanu najtežih bolesti možete pronaći u najnovijoj brošuri u izdanju manastira svetog Jovana Krstitelja. Poznati ruski lekar V.K. Lavrenov posvetio se lečenju teških bolesti uz pomoć biljaka i u ovoj knjizi otkrio je niz saveta i izneo iskustva pacijenata koji su uspeli da produže život bez obzira što su im zvanične dijagnoze bile jako loše.

BOŽJA APOTEKA - LEČENJE CREVNIH BOLESTI

BOŽJA APOTEKA - LEČENJE CREVNIH BOLESTIU ovoj brošuri objavljene su vekovima sakupljane i u praksi proverene mešavine koje vam mogu pomoći kod mnogih crevnih bolesti. Manastir Svetog Jovana Krstitelja objavio je ove brošure sa blagoslovom počivšeg patrijarha moskovskog i sve Rusije Alekseja II i episkopa kruševačkog Gospodina Davida.

 
Zatvori

Lekoviti med - broj 9

Lekoviti med BROJ 9Pogledajte novi broj časopisa Lekoviti med >>>